Špajza 31. svibnja 2022.

Bajkovite torte s Instagrama djelo su hrvatske arhitektice

;Bajkovite torte s Instagrama djelo su hrvatske arhitektice foto: https://www.slagnakraju.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Iva Erić, po struci arhitektica, uspješno je spojila dvije naizgled poptpuno različite profesije - arhitekturu i slastičarstvo

Što se dogodi kada se spoje geometrija, arhitektura i slastičarstvo? Prava jestiva umjetnička čarolija! Slastičarska remek-djela Ive Erić oduševljavaju tisuće ljudi na Instagramu. Iva Erić mlada je arhitektica i poduzetnica koja vrlo uspješno pliva u slastičarskim vodama i stoji iza popularnog Instagram profila Šlag na kraju. 

Cijeli profil posvećen je dizajniranju i ukrašavanju torti i slastica, a sa sigurnošću možemo reći da su slastice iz njezine kuhinje među najimpresivnijima koje smo ikad vidjeli! 

Iva ukrašava uglavnom torte za posebne prilike, a sudeći prema profilu, od svake slastice može napraviti pravu čaroliju. Svoj omiljeni okus, dizajn i tip slastice možete naručiti putem e-maila iva@slagnakraju.hr, a u nastavku pogledaj neke od naših omiljenih kreacija koje smo pronašli na njezinom profilu. 

 

Najbolji burgeri u Zagrebu Možda vas zanima... Najbolji burgeri u Zagrebu: 5 adresa koje moraš posjetiti Špajza

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 15:12 31. Svibanj 2022.

    Za ocjenu 5