Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

"Bezglutenska radost" usrećuje sve koji muče muku s glutenom

foto: Borna Filić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Finalistica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava i vege hrana je i Adrijana Bručić, autorica bloga Bezglutenska radost...

Adrijana Bručić s bloga Bezglutenska radost posvećena je bezglutenskoj prehrani i dijeljenju znanja s drugima. "Jednostavno sam počela pisati i nisam puno razmišljala što će se dogoditi dalje. Jedino što sam s blogom htjela jest olakšati drugima jer se još uvijek jako dobro sjećam svoje žalosti kad sam krenula s bezglutenskom prehranom. Iskreno, nije bilo razloga za tugu jer sad mogu samo reći da uživam u svemu što izađe iz moje kuhinje", rekla nam je. Njena misija traje posljednjih pet godina, a u međuvremenu je skupila i pozamašan broj vjernih pratitelja. 

"Kod mene je zaista šareno. Ima svega, od dizanog tijesta do kolača i raznih drugih bezglutenskih delicija. Volim i imam na blogu i recepte bez rafiniranog šećera, mlijeka i jaja", pojašnjava. Bez bezglutenskog brašna, dodaje, ne bi mogla na pusti otok - jer bi joj previše nedostajala dizana tijesta.

 | Author: Borna Filić/PIXSELL foto: Borna Filić/PIXSELL

Uz blog moderira i Instagram i Facebook, kako bi njeni recepti došli do što većeg broja osoba koje muče muku s glutenom. Uz to, povremeno vodi i specijalizirane radionice te trodnevne škole kuhanja.

Ako inspiraciju za svoj jelovnik crpiš upravo iz bloga Bezglutenska radost, bio bi red da joj zahvališ svojim glasom i omogućiš joj da postane sljedeća Gastro zvijezda!

Partner ove kategorije je Nikas.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.