Špajza 15. rujna 2016.

Birajte pet vrsta povrća u Ledo Fitness mješavini

Ledo
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ledo Fitness mješavina sadrži brzo smrznuto povrće - grašak, zelene mahune, prokulice, šparoge i brokulu – a preporučuje ga i Renata Sopek, poznata zagovornica zdravog i fit načina života

Ledo Fitness mješavina inovativan je proizvod kakav dosad nije postojao na tržištu. Ovu zelenu mješavinu od ostalih razlikuje to što je prirodno bogatija C vitaminom koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i upravo zato se naziva Fitness, a idealna je za rekreativne i profesionalne sportaše kao i za sve ljubitelje finog zelenog povrća, što potvrđuje i ambasadorica Renata Sopek.

Ledo | Author: Promo foto: Promo

Ova mješavina povrća u pakiranju od 450 grama ukusna je i niskokalorična kombinacija koja objedinjuje vrhunske sastojke - grašak, zelene mahune, prokulice, šparoge i brokulu - po prihvatljivoj cijeni. Smrznuta je tehnologijom brzog zamrzavanja čime se čuvaju nutritivne vrijednosti, a povrće je očišćeno i narezano te vrlo jednostavno za pripremu. Idealno balansirana i izvrsnog okusa, Ledo Fitness mješavina bogata je vitaminom C i vlaknima te doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Voljet će ju i veliki i mali jer je njena priprema zaista široka – od salata, rižota i tjestenina, ali i kao prilog mesnim i ribljim jelima. Vrlo je praktična i za izradu smoothieja, brzog obroka za bilo koje doba dana. Uz Ledo Fitness mješavinu, obroci mogu biti istovremeno ukusni i prepuni vitamina i vlakana. “Nije lako promijeniti prehrambene navike, ali to je ključni faktor za postizanje željenih rezultata – biti i osjećati se fit.

U održavanju zdravih prehrambenih navika posebnu ulogu ima povrće, a Ledo Fitness mješavina omogućuje nam da svaki dan konzumiramo povrće u raznolikim obrocima koji mogu zadovoljiti svačije ukuse”, pojasnila je Renata Sopek, poznata zagovornica zdravog života i redovnog vježbanja.

Ledo | Author: Promo foto: Promo

Ledo u svojoj ponudi ima široki raspon proizvoda za pripremu jela koja preporučuju nutricionisti, od Ledo voća i povrća do ribe, dostupnih tijekom cijele godine tako da se obroci mogu brzo pripremiti u bilo kojem trenutku.

Ledo Fitness mješavina idealan je dodatak postojećim Ledo jelima, ali i izvrstan samostalni obrok za sve one koji žele postati i ostati fit. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.