Špajza 06. travnja 2018.

Blog Veseli trbuh pobjednik je Lidlovog natječaja

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Veseli trbuh oborio je žiri s nogu i pobijedio na velikom Lidlovom kulinarskom natječaju za blogere.

Andrea Andrassy, Doris Pinčić Rogoznica i Darko Kontin, s bloga Darkova Web Kuharica, izabrali su najbolje tradicionalno hrvatsko jelo! 

Natječaj je trajao od tjedna dana, od 22. do 29. ožujka, a žiri je bio ugodno iznenađen brojem prijava. „Bome, imamo jako puno kandidata“, zaključio je jedan od najuspješnijih hrvatskih gastro blogera Darko Kontin. Složila se i glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i dodala kako ima i puno dobre hrane. Zbog toga je i odabir bio težak, ali jednoglasno su odlučili kako je najbolje tradicionalno jelo pripremio Veseli trbuh.

U videu pogledajte kako je proteklo pregledavanje prijava i kako je žiri na kraju izglasao pobjedničko jelo i blog.

 

 

Osim godišnje suradnje s Lidlom, Veseli trbuh je osvojio multifunkcionalni kuhinjski uređaj Monsieur Cuisine s opcijama za kuhanje, prženje i miksanje. Drugoplasirana Pregacha je s drugim mjestom dobila poklon bon u vrijednosti od 500 kuna, poklon paket kuhinjskih uređaja i kuhinjskih pomagala (preklopni roštilj, pekač vafla, kuhinjsku vagu Silvercrest Kitchen Tools, dva kalupa za pečenje Ernesto i kuhinjske lopatice za tijesto). Blog Food i Mood je završio na trećem mjestu i osvojio poklon bon od 300 kuna, aparat za vakumiranje, štapni mikser i kuhinjsku vagu Silvercrest Kitchen Tools, dva kalupa za pečenje i kuhinjske lopatice za tijesto Ernesto.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.