Špajza 07. studenoga 2016.

Brzo & Fino čašica nova je mjerica za vaše recepte!

Dukat
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Zaboravite na vage i mjerne posude, nova mjerica za vaše recepte je dobra stara čašica kiselog vrhnja.

Nismo svi jednako spretni da bismo sastojke za jela mjerili „odokativno“. Uz vage i odmjerne posude kuhanje je preciznije, ali priznajte, ponekad i gnjavaža.

Volite kuhati te s podjednakim žarom skupljate recepte food bloggera i prijatelja, a na vašoj su listi želja razni kulinarski alati koji olakšavaju život? Pogađamo: praktični ste i ne da vam se za najmanje količine sastojaka koristiti vagu, no dosadilo vam je procjenjivati količine sastojaka u jedinoj posudi koju imate – zbog čega već neko vrijeme planirate uvesti red u kuhinjski ormarić! Sačuvajte novac za rezače, blendere i pjenjače, jer kad je riječ o mjericama, sve što vam od sad treba je čašica Brzo & Fino vrhnja.

Ne bi li priprema jela, (pa i zapisivanje te dijeljenje recepata) bila lakša kad biste koristili uvijek istu mjericu sa skalom za tekuće i krute sastojke, svugdje dostupnu – a koja pritom nije samo mjerica?

Ledo | Author: Promo foto: Promo

Brzo & Fino, vaš kreativac i pomoćnik u kuhinji mislio je na nešto što će vam uvijek biti pri ruci i spojio dvije stvari koje volimo: vrhnje bogatog okusa i praktičnost.

Svima dobro poznato Brzo & Fino kiselo vrhnje od sada na pakiranju ima označene mjere za krute sastojke – brašno i šećer (zbog čega više nećete morati procjenjivati koliko se točno razlikuju količine od 50 grama šećera i 50 grama brašna) te mjernu skalu za tekuće sastojke.

Naravno, na novim pakiranjima se nalaze i novi recepti na kojima odmah možete provesti u djelo kuhanje „na čašice“. Kad pakiranje omiljenog vrhnja postane i kulinarski alat, kuhanje je brže, finije – i praktičnije!

Za više inspiracije posjetite www.brzoifino.hr.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.