Špajza 14. studenoga 2021.

Cellulite Factory: Blog za one koji ne broje kalorije

Kristina Štriga, autorica bloga Cellulite Factory foto: Privatni album

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Kristina Štriga, autorica bloga Cellulite Factory, finalistice Gastro zvijezde u kategoriji posvećenoj slasticama

Ne možemo zamisliti Gastro zvijezdu bez slastica - i blogera koji ih s guštom pripremaju. U kategoriju hedonista (koji ne broje kalorije) spada i Kristina Štriga, autorica bloga Cellulite Factory. Za razliku od brojnih kolega blogera, ona je svoje prve recepte dijelila na Instagramu, a blog je pokrenula naknadno - i nedavno. Međutim, njene rustikalne slastice i fotografije oduševile su i redakciju i stručni žiri Gastro zvijezde te ju dovele do finala petog izdanja Gastro zvijezde.

 | Author: Kristinin Instagram profil Cellulite Factory

"Od malena sam voljela provoditi sate s mamom u kuhinji kad je pripremala neke torte i kolače za goste. Njeni kolači su uvijek nestajali prvi s pladnja, a ponekad nisi stigli na pladanj jer bi ih tata sve pojeo. Valjda sam naslijedila njenu ljubav prema izradi slastica", rekla nam je Kristina. Mamine slastice su bile začetak, ali puno je vremena provela iščitavajući kuharice, magazine, gledajući videe i testirajući recepte.

Krenula je s objavama na Instagramu i vrlo je brzo okupila malu vojsku od otprilike 9.000 pratitelja. Službenu je blogersku karijeru započela prije nekoliko mjeseci šarlotom od bresaka, jednim od svojih najdražih recepata. "Ugodno me iznenadilo koliko su kolege blogeri spremni pomoći oko savjeta vezanih za pripremu hrane, ali i fotografiranja. Znam da ovo zvuči kao kliše, ali upravo se zbog druženja veselim Gastro zvijezdi. Volim upoznavati nove ljude i mislim da će ovo biti zanimljivo iskustvo", dodala je Kristina.

Ima još nekoliko bitnih stvari koje moraš znati o Kristini prije no što joj daš svoj glas na web stranici Gastro zvijezde i omogućiš joj ulazak u superfinale... Njena vizija idealnog dana uključuje čokoladnu babku s lješnjacima i pjesme Eda Sheerana na radiju. Sebi za gušt priprema burgere s domaćim pecivima i gomilom povrća, a obožava i eklere. Također, smatra kako bi svi trebali znati pripremiti dobru pečenku i osnovni biskvit od jaja, brašna i šećera. I najvažnije, ne može zamisliti kuhanje bez soli.

Ako ti se sve ovo sviđa, glasuj za Kristinu i njen blog Cellulite Factory!

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde, a sve novosti o natječaju prati na našem Facebook i Instagram profilu. 

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.