Špajza 25. kolovoza 2016.

Electrolux predstavlja pećnicu s ugrađenim postavkama za pečenje pizze i još puno, puno toga!

Electrolux
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Electrolux pećnice već su dugi niz godina simbol kvalitete i garancija uspjelih jela.

Zahvaljujući konstantnim istraživanjima, Electrolux svoje uređaje redovito unaprjeđuje inovativnim funkcijama i mogućnostima. Posljednje u tom nizu su PlusSteam pećnice, koje su nedavno isprobale i slavne osobe, pritom potvrdivši lakoću upotrebe suvremene kuhinjske tehnologije.

Naši poznati i sami su se uvjerili kako s ovakvim uređajem bogato iskustvo u kuhinji nije preduvjet za savršeno spravljene namirnice, što su i primjerom pokazali spremivši izvrstan kruh na kojem bi im čestitali i vrhunski kuhari. Moć topline i laganog dodira pare pretvara zamiješeno tijesto u topao domaći kruh sjajne hrskave korice i meke ukusne teksture.

UltraFanPlus sustav zagrijavanja pomoću velikog ventilatora lako dopire do svakog dijela pećnice osiguravajući besprijekorno ravnomjerno pečenje hrane. VelvetClosing tehnologija omogućuje nježno automatsko zatvaranje vrata pećnice i kad nemamo vremena biti previše pažljivi, primjerice pri dovršavanju jela. 

Digitalno sučelje modela EOB3454AOX pruža iskustvo jednostavnog zabavnog kuhanja.

Posebno praktična opcija je odabir vremena početka i završetka te trajanja kuhanja. Uz dodatak klasičnih tipki i posebnih prekidača na uvlačenje odabir postavki brz je i intuitivan. Vrata i stakla pećnice u potpunosti su odvojiva, što omogućuje lako održavanje i potpunu čistoću. XXL unutrašnjost i ugrađeni snažni roštilj Electrolux pećnice pružaju mogućnost savršenog roštiljanja hrane svih dimenzija i to na 3 razine.

Electrolux | Author: Promo foto: Promo

Osim toga, kuhare amatere će sigurno razveseliti činjenica da pećnica dolazi s postavkama za pizzu, te automatskim isključivanjem ukoliko ona slučajno ostane uključena. Brojne druge funkcije, poput teleskopskih vodilica za lako pristupanje hrani omogućuju idealnu pripremu najrazličitijih vrsta jela. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.