Špajza Gastro zvijezda 22. studenoga 2019.

Evo što kažu nove zvijezde food blog scene...

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Treće izdanje Gastro zvijezde je iza nas, a ispred je uspješna suradnja s novim pobjednicima

Osim Vedrana Boškovića, koji se okitio titulom Gastro zvijezde za food blog godine, nagrađeni su blogeri i foodieji u još četiri kategorije. Za njih je Gorenje pripremilo smoothie maker, kako bi im olakšalo pripremu jela u budućnosti, a dobit će i šansu sudjelovati s portalom missGASTRO na uspješnom projektu Gastrolovci. 

Dojmovi sa svečane dodjele u hotelu Esplanade su se polako slegli pa smo iskoristili priliku i kratko popričali sa svim dobitnicima. 

 

Možda vas zanima... Vedran Bošković: "Čestitke stižu čak iz Australije" Špajza


Ena Kokanović Nagy, autorica bloga Foodgasm by Ena, ponovno je iz Smaragdne dvorane otišla s plaketom – ovog puta u kategoriji Tradicionalna kuhinja. 

„Lagala bih kad bih rekla da se nisam nadala pobjedi jer sam se potrudila da što više ljudi čuje za moje natjecanje u Gastro zvijezdi. Vođena je prava kampanja tako da mi je drago da je urodila plodom. To mi puno znači jer sam dosta okrenuta tradicionalnoj publici i ovo je dodatan vjetar u leđa“, rekla je Ena i dodala kako sljedeće godine planira osvojiti titulu Gastro zvijezde za food blog godine.

 | Author: Davorin Višnjić/PIXSELL foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Nataša Rajčević ambasadorica je živopisne veganske prehrane. Po prvi je puta svoj blog Burbon i borovnice predstavila čitateljima portala missGASTRO i odmah odnijela pobjedu u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana.

„Zbilja mi je velika čast bila uopće sudjelovati na ovom natjecanju. Konkurencija je zbilja jako kvalitetna, sve su to divni blogovi s još divnijom hranom, tako da mi pobjeda nije bila ni na kraj pameti. Ali jako sam zahvalna svima što su glasali za mene i što su mi bili podrška od samog početka, to je meni zapravo bio najbolji dio! I da nisam pobijedila, svejedno bih bila presretna baš zbog te podrške cijele zajednice“, zaključila je Nataša. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Anita Kozina, autorica bloga Veseli trbuh, majstorica je za pripremu deserata i nova predvodnica u kategoriji Slastice. Publiku je osvojila glatkih glazurama, podatnim kremama, činjenicom da ne štedi na čokoladi, ali i minucioznom izvedbom. 

"Kada pobijediš u kategoriji koja obilježava dobar dio tvog života, onda je to sreća neopisiva. Priprema slastica je nešto što mene uveseljava, opušta i na kraju krajeva ogroman je dio mene. Naučila sam odavno da 'stvari' ne treba očekivati, već se njima nadati, tako je bilo i s ovom pobjedom. Kada najmanje očekuješ", rekla je Anita. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Marie Wasler prva je pobjednica u kategoriji Top foodie na društvenim mrežama, kojom smo obuhvatili sve foodieje koji o hrani (mikro)blogaju isključivo putem Instagrama, Facebooka i/ili YouTubea.

 „Presretna sam zbog pobjede u kategoriji Top foodie na Gastro zvijezdi. Osobito mi je drago što sam dobila priliku pokazati kako i veganska hrana može biti slasna i raznolika“, završila je Pinkfoodie Marie. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Čestitamo još jednom svim ovogodišnjim pobjednicima! 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.