Špajza Gastro zvijezda 22. studenoga 2019.

Vedran Bošković: "Čestitke stižu čak iz Australije"

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Otkako je proglašen Gastro zvijezdom 2019. godine, Vedranu su čestitke stigle čak iz daleke Australije...

Nakon više od dva mjeseca pomne selekcije među 380 prijavljenih blogera, na svečanom su eventu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade proglašeni najbolji. Glavnu je nagradu i titulu Gastro zvijezde, zasluženo osvojio Vedran Bošković, autor bloga Začinjeno s ljubavlju.

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL Vedran s pobjednicama kategorija, Anitom Kozinom, Natašom Rajčević, Marie Wasler i Enom Kokanović Nagy, fotografija: foto: Matija Habljak/PIXSELL

Kad su se slegli dojmovi, upitali smo ga je li pobjedu i očekivao. „Da sam očekivao, nisam. Da sam se nadao – jesam! I da mi je drago – jako mi je drago što sam baš ja nova Gastro zvijezda“, rekao nam je. Gorenje ga je za sav trud i dugogodišnje blogersko iskustvo nagradilo bonom za kupnju kuhinjskih uređaja u vrijednosti od 14.796 kune i smoothie makerom.

Uz vrijednu nagradu, vrijedne su i čestitke koje je odmah počeo primati od gostiju u Esplanadi, ali i na društvenim mrežama. „Reakcije su iznimno pozitivne. Baš mi je Nataša s bloga Burbon i borovnice javila da su me spomenuli u jednom listu sa zadarskog područja, a javio mi se i kolega bloger iz Australije. Što se tiče broja lajkova – rušim svoje osobne rekorde“, dodao je. 

 | Author: Davorin Višnjić/PIXSELL Vedran i supruga Mihaela, fotografija: foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Ovo je priznanje ujedno i motivacija za nastavak bloganja. Kaže kako nastavlja u istom smjeru, samo se nada da će stići još češće objavljivati. „Nastavljam oživljavati hrvatsku tradicionalnu kuhinju, ali i isprobavati neke nove strane recepte“, zaključio je.

Veselimo se Vedranovim kulinarskim avanturama i bliskoj suradnji na projektu Gastrolovci. Ako dosad niste pregledali blog Začinjeno s ljubavlju, obavezno bacite oko jer tamo se „kuhaju“ velike stvari. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL Vedran i chefica Esplanade Ana Grgić, fotografija: foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.