Špajza 18. rujna 2013.

Food DIY: How to...

Food diy
foto: Food diy
gastro postao gastro.24sata.hr
Priručnik koji predstavlja almanah modernog kulinarstva u kojemu možete saznati kako izraditi vlastiti maslac ili sir te kako dimiti meso i ribu, ali i još puno toga.

Knjiga Tima Haywarda priručnik je vrijedan svakoj osobi koja obožava spravljanje domaćih namirnica, od peciva do kobasica. U posljednje vrijeme sve više ljudi pobornikom je DIY(do it yourself) kuhanja jer osim što je zabavno, štedite novac i više uživate u pripremi hrane. U Timovom priručniku možete pronaći trikove poput:

- kako izraditi vlastiti maslac i sir
- kako dimiti ribu ili meso kao i našpikati divljač ili ribu
- naučit će vas kako napraviti vlastiti takeaway od ukusne pekinške patke i pržene piletine do kebaba i savršenog jutarnjeg capuccina

Više fotografija i gastro recenzija pogledajte ovdje

Autor: Tim Hayward
Izdavač: Fig Tree, 2013.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.