Špajza Gastro zvijezda 01. studenoga 2022.

Gastro zvijezda čeka tvoj glas – odaberi svog favorita i glasaj

Svaki je bloger pripremio jelo sa zadanim sastojkom, a sve ćete recepte moći vidjeti i možda isprobati foto: Fillvlad/Pexels
gastro postao gastro.24sata.hr
U finalu natjecanja za Gastro zvijezdu je 14 kandidata, i to u 4 kategorije, a njihova pobjeda ovisi o tebi. Od ovog tjedna možeš glasati za svog favorita.

Pratiš gastro blogere i želiš da tvoj omiljeni ili tvoja omiljena postane Gastro zvijezda? E, pa od ovoga tjedna možeš mu/joj pomoći svojim glasom. Ukupno ih je 14 , a podijeljeni su u četiri kategorije: Tradicionalna hrana, Zdrava i vege hrana, Slastice i Najbolji kadar.

Finalisti u prve tri kategorije prošli su nam tjedan u dobrom društvu i raspoloženju pripremili recepte sa zadanom temom, na svoj način. Finalisti kategorije Tradicionalna hrana kuhali su s gljivama, Zdrava i vege hrana pripremljena je sa zadanim tofuom, a Slastice su nastajale s kruškama.

Kategorija Najbolji kadar prvi je put uvedena ove godine, a cilj je bio uključiti sve one koji se uistinu trude oko svojih kulinarskih uradaka i daju sjajne ideje i tebi, a – nemaju blog. Moramo reći da je ovo bio, čini nam se, pun pogodak! 

Kreće glasanje!

Sigurni smo da već imaš svog favorita, ali ako nemaš, ovih ćemo dana objavljivati recepte koje su pripremili naši finalisti, pa ćeš i na ovaj način moći odlučiti kome dati svoj glas. Glasati možeš na stranici Gastro zvijezda, i to za svog favorita u svakoj kategoriji.

Na istom mjestu možeš vidjeti i članove našeg žirija, a to su: Domagoj Jakopović Ribafish, novinar i svima poznati bloger; Suzana Kvesić, profesionalna slastičarka koja je prošle godine odnijela pobjedu u kategoriji Top Foodie; Josip Tomas, mladi chef koji je radio u njujorškom restoranu s tri Michelinove zvjezdice i poznatim hrvatskim restoranima, a danas ima svoj, te Mateja Krvarić, autorica bloga Uvijek gladna i prošlogodišnja Gastro zvijezda.

Partneri projekta su Metro i Gorenje.

No, prije nego žiri ponovno uplete svoje kuhače među naše finaliste, najvažniji dio glasanja je na tebi. Biti Gastro zvijezda nije mala stvar i to za blogere ima razne prednosti. Osim novih iskustava, tu je svima koristan „poguranac“ na našem portalu kroz priliku za suradnju.

A možda i ti profitiraš – ako tvoj omiljeni bloger ili blogerica budu više prisutni, pa i recepata bude više!

Klikni i glasaj!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.