Špajza Gastro zvijezda 17. studenoga 2019.

Gastro zvijezda: Glasovanje je zatvoreno!

gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon više od dva mjeseca selekcije od strane redakcije, žirija i publike – korak smo do proglašenja nove Gastro zvijezde. Glasovanje smo zatvorili, glasovi su pobrojani, a lijepim ćemo vijestima (i poklonima) najbolje nagraditi u srijedu u Smaragdnoj dvorani Esplanade.

Svaki lajk smo pobrojali i probrali najbolje food blogove tri kategorije – Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana i Slastice. Također, po prvi put smo uključili i Top foodieje na društvenim mrežama. 

Publici smo, kao i svake godine, prepustili da odabere pobjednike kategorija. O sveukupnom pobjedniku, Gastro zvijezdi za 2019. godinu, odlučivao je žiri tajnim glasovanjem. Uz Domagoja Jakopovića Ribafisha, Nasju Duplančić i Darka Kontina, svoj je sud, kao počasni član žirija, dala i chefica Esplanade Ana Grgić!

 

Možda vas zanima... U ekspres loncu s Nasjom i Darkom Špajza

 

Dakle, preostaje nam samo najslađi dio – svečano proglašenje u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Pratite nas i dalje jer uskoro otkrivamo tko su ponajbolji food blogeri na domaćoj sceni. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.