Špajza 02. veljače 2018.

Oliver u problemima: Hoće li zatvoriti čak 12 restorana?

Jamie Oliver
Jamie Oliver foto: Axel Heimken/DPA/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Jamie's Italian restorani doživjeli su velik pad, pa je tako lanac restorana prošle godine izgubio čak deset milijuna funti. Danas njegovi zaposlenici strahuju za svoj posao.

Nakon što je prošle godine zatvorio sedam svojih restorana, Jamie Oliver opet se našao u problemu. Prema pisanju Daily Maila, njegovi bi zaposlenici uskoro mogli primiti obavijest da ostaju bez posla. 
 


Naime, Jamie će navodno zatvoriti čak 12 svojih restorana nakon što je njegov lanac prošle godine izgubio deset milijuna funti. Prema informacijama koje je s medijima podijelio nepoznat izvor, Jamie će najprije zatvarati restorane u Glasgowu, Bristolu i Cardiffu.

 

Možda vas zanima... Jamiejeva luksuzna kuhinja na kotačima Recepti

 

Najpoznatiji televizijski chef na svijetu vlasnik je velikog broja restorana diljem svijeta, a najviše ih drži upravo u Engleskoj. Ovog puta riječ je o njegovom lancu restorana Jamie's Italian. 

Jamiejev glasnogovornik o ovom je slučaju rekao kako još uvijek istražuju način na koji će restrukturirati lanac restorana, no kako još uvijek nisu donijeli nikakve konačne odluke, pa razloga za paniku - nema.

 

Možda vas zanima... Sendviči sa slaninom na Jamiejev i Peteov način Špajza

 

 

 

Podsjećamo, prošle je godine Jamie Oliver zatvorio i svoj lanac restorana Jamie's Union Jacks, a zatim se posvetio održavanju preostalih - Jamie Oliver's Fifteen, Jamie Oliver's Diner, Jamie's Italian i Barbecoa, restoran koji se temelji na ponudi jela s roštilja. Ipak, čini se da u toj misiji nije u potpunosti uspio s obzirom na insinuacije izvora koji je informacije predao magazinu The Sun.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.