Špajza 02. srpnja 2019.

Jeste li čuli da McDonald's od danas ima i dostavu?

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako ste ljubitelj burgera i prženih krumpirića franšize McDonald's, razveselit će vas vijest o uvođenju dostave na području Zagreba.

O dostavi iz McDonald'sa već se neko vrijeme priča, a ideja je napokon i realizirana uz posredstvo Glova. Trebate samo ući u aplikaciju, izabrati željeno jelo i pričekati 20 minuta do pola sata.

Danas je s dostavom počeo restoran Pothodnik, a prema izjavi direktora tvrtke Globalna Hrana Pavela Pavličeka za tportal, ubrzo će se uključiti i Vrapče te Kvatrić. Ako se ova ideja pokaže uspješnom i profitabilnom, mogli bi se priključiti i dostavljači Wolta i Pauza.hr.

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

 

Budući da je prošle godine dostavu uveo i lanac restorana KFC, bilo je samo pitanje vremena kada će se na ovaj korak odlučiti i McDonald's. Predstoji vidjeti kako će funkcionirati dostava te hoće li hrana zaista dolaziti u predviđenom roku i u pristojnom stanju.

Ako ste već iskoristili mogućnost dostave, pišite nam o svom iskustvu!

 

Možda vas zanima... Na što te podsjećaju ove hrskave pite od jabuke? Kolumne

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.