Špajza Gastro zvijezda 03. studenoga 2018.

Juha od buče i popečci na dva potpuno različita načina - Gastro zvijezda challenge

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Na Gastro zvijezda meetup-u održali su se dvoboji među finalistima u pojedinoj kategoriji, a prva na redu bila je Zdrava hrana. Tako su nam Gracia s bloga Kiwi go crazy i Helena s bloga Zdravo i slasno pripremale juhu od buče i popečke.

Izazovi u kategorijama izvlačili su se nasumičnim odabirom te su blogerice iz kategorije zdrava hrana mogle izvući jedan od dva izbora - krem juhu od buče ili krem juhu od brokule, a uz svaku je juhu obavezan dio bila i priprema popečaka po vlastitom izboru. Prvi izazov odradile su blogerice Kiwi go crazy i Zdravo i slasno te pripremile juhu od buče i popečke na dva načina.

 

Možda vas zanima... Kiwi go crazy ima ono što se danas traži Špajza Možda vas zanima... Zaljubite se u zdravu hranu uz Zdravo i slasno Špajza

 

Osim pečenja, kuhanja, sjeckanja i miksanja, u ovom smo se napetom izazovu i dobro zabavili, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

 

Možda vas zanima... Meetup blogera: Jelima do titule Gastro zvijezde Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.