Špajza 28. kolovoza 2018.

Julius Meinl Cold Brew: Čist užitak u kavi!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremljen od najfinijih zrna krupno mljevene 100% Arabice i svježe, hladne vode, Julius Meinl Cold Brew priprema se tijekom 12 sati kako bi se dobio čisti užitak u kavi – vrhunski hladni napitak neodoljive arome i nježne, prirodne slatkoće.

Julius Meinl proširio je ponudu svojih napitaka i predstavio jedinstvenu inovaciju u pripremi kave – Cold Brew. Za pripremu ovog vrhunskog, osvježavajućeg napitka razvijena je nova mješavina Cold Brew kave s obzirom na to da je riječ o jedinstvenoj metodi pripreme kave dugom, hladnom ekstrakcijom.

Julius Meinl Cold Brew napitak priprema se, stoga, od najfinije 100% Arabice čija su zrnca pažljivo odabrana s najcjenjenijih plantaža kave iz Nikaragve, Kolumbije, Brazila i Indije čime se osigurao pun okus kave s elegantnom slatkoćom i voćnim notama, a regulirala kiselost. Povrh toga, ovakva se Arabica krupno melje samo za potrebe pripreme Cold Brew napitka.

 | Author: Promo foto: Promo

Naime, priprema Julius Meinl Cold Brew napitka dugotrajan je proces za koji je potrebno čak 12 sati tijekom kojih se, uz pomoć svježe vode, dugom, hladnom ekstrakcijom dobiva specijalitet – hladni napitak neodoljive arome i nježne, prirodne slatkoće za čisti užitak u kavi. Vrhunski Cold Brew možete kušati u odabranim Julius Meinl caffe barovima diljem Hrvatske, a poslužit će vam se u čaši s ledom na drvenoj paletici. Cold Brew je i savršena baza za slatke sirupe i alkoholne napitke pa ga možete kušati i u obliku neodoljivo osvježavajućih alkoholnih i bezalkoholnih koktela.

U Hrvatskoj Julius Meinl Cold Brew možete probati u ovim ugostiteljskim objektima: Muzej prekinutih veza, Brokenship caffe, Zagreb; Cosmopolitan, Zagreb; Garaža, Varaždin; Pivnica Merlon, Osijek; Sabrage, Rijeka; Corto Maltese, Rijeka; Sirena, Pula; Sunshine, Medulin; Ridimutak, Mali Lošinj; Daloro, Zadar; Azimut, Šibenik; MB, Metković; Belfast, Dubrovnik; Brazil, Dubrovnik.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.