Špajza Gastro zvijezda 08. studenoga 2018.

Kako pripremiti savršen zagrebački odrezak znaju naši blogeri - Gastro zvijezda challenge

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Posljednji izazov na Gastro zvijezda meetup-u pripao je finalisticama iz kategorije Tradicionalna hrana, pa su nam tako Forking Croatia i Pregacha pripremali zagrebački odrezak na samo svoj, posebno slastan način.

Dobrom zagrebačkom odresku teško je odoljeti te smo ga naprosto morali uvrstiti u završni izazov na Gastro zvijezda meetup-u u kategoriji Tradicionalna hrana.

 

Možda vas zanima... Kako su se naši blogeri proveli na #gastrozvijezda meetupu-u Špajza

 

Dok su Mama, ja sam gladan i Recepttura pripremale pohane batke, Kasandra s bloga Forking Croatia i Irena s bloga Pregacha dobile su zadatak da nam pripreme svoju najbolju varijantu zagrebačkog odreska.

 

Možda vas zanima... Forking Croatia - blog prepun tradicije u najslasnijem obliku Špajza Možda vas zanima... Blog Pregacha donosi tradicionalne okuse u novom, još finijem ruhu Špajza

 

Sočne, bogate i slasne, obje varijante bile su za prste polizati, a kako su se naše finalistice snašle u izazovu, pogledajte u videu u nastavku.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.