Prvi put je vinarija Enjingi ovom prilikom u promet stavila mladu graševinu berbe 2015., potpuno drukčiju od prethodnih. Nižih alkohola, svježa i zanimljiva, svakako zaslužuje pažnju obožavatelja i štovatelja ove popularne sorte.
Prvi je puta također gospodin Enjingi napravio i tradicionalnu slavonsku ružicu, složenu od nekoliko svojih crnih sorti - crni pinot, frankovka, ružica, zweigelt, merlot, cabernet sauvignon iz 2015.
Premijeru su imali i sauvignon 2013, sivi pinot i rajnski rizling berbe 2012., a točili su se i njegovi aduti, poznate kupaže Bijelo i Crno Venje.
U restoranu Muzej u Muzeju za umjetnost i obrt, u lijepoj i ugodnoj atmosferi uz izvrsna vina posluženi su i klasična predjela poput sireva i zagorskih štrukli, ali i specijaliteti od Angus govedine.
Enjingi je velik pobornik proizvodnje prirodnih vina od ekološki uzgojenoga grožđa. Vinogradi mu zauzimaju oko 55 hektara na položajima na Mitrovcu, Venju i Hrnjevcu u Kutjevačkom vinogorju. Legenda je hrvatskog privatnog vinskog biznisa od 80-ih godina prošlog stoljeća, promotor hrvatskih vina u svijetu, s važnim Decanterovim nagradama još iz 2004. godine (Venje 1998 - svjetski prvak među bijelim vinima).