Mirisi i okusi jeseni Američke palačinke s toplim nadjevom od jabuka Meke i pahuljaste, ove palačinke jesenska su fantazija! Recepti
živjeli! Izvrsna sangria za sve dobne skupine Osvježi se uz bezalkoholnu verziju popularnog španjolskog pića. Recepti
TRS NA RADOŠU Bit će vina: 51. Iločka berba grožđa Ove godine održano je pedeset i prvo izdanje Iločke berbe grožđa. Rijetko koja manifestacija enogastronomskog karaktera… Kolumne
morate isprobati Pečena piletina s grožđem: Čista petica Možda nikada niste mislili da ćete spojiti grožđe s piletinom, ali nakon što isprobate recept s portala Food52 zaljubit… Recepti
Sezonski desert Sjajna ideja: Upakirajte grožđe u fantastičnu savijaču Iako grožđe najviše volimo u čaši, nakon što smo isprobali ovu finu štrudlu, omiljena vina dobila su slasnu konkurencij… Recepti
+ genijalni recepti! Pet voćki i deserti zbog kojih obožavamo početak jeseni Rujan je mjesec grožđa, smokvi, šljiva i kruški. Upravo zato, pravo je vrijeme za mirisne slatke delicije od kojih se v… Špajza
Fino i slatko Sezonsko slađenje: Sjajne ideje za deserte s grožđem Iako ga najviše volimo u tekućem obliku, grožđe se itekako odlično snalazi i kao jedna od glavnih komponenta različitih… Špajza
Konačna potvrda! Znanstvenici potvrdili ljubav između sira i vina Sir i vino vole se javno - poznato je kako njihovi okusi najbolje dolaze do izražaja kada su servirani zajedno. A prema… Najave
za oporavak Sočna salata s hrskavim povrćem i gorgonzolom Raskošna i ukusna, ovo je prava proljetna salata koju možete pripremiti svaki dan! Još ako ste proveli ar dana uz rošti… Recepti
pravilo 5 sekundi Možete jesti hranu koja vam je pala na pod! Ako vam slučajno padne na pod jabuka koju ste već zagrizli, slobodno ju pojedite! Špajza
Namirnica tjedna Ledena vina: Dar prirode i umijeće stvaranja S prvim pahuljama snijega i višednevnim minusima, vinogradari koji su se specijalizirali za proizvodnju predikatnih vin… Špajza
Proglašeni pobjednici Čestitamo osvajačima nagrade Bijeli grozd 2016. U svečanom tonu, u zagrebačkoj Esplanadi, održan je 5. Bijeli grozd - dodjela priznanja najboljim vinarijama u turistič… Špajza
Gastro.hr Ovo morate probati: Pečeno grožđe koje očarava Vino obožavamo, kolači od grožđa su rijetkost, a da bi u grožđu uživali barem malo više, odlučili smo ga ubaciti u pećn…
Gastro.hr Kakvo nam iznenađenje u novoj sezoni sprema vinarija Enjingi? Ivan Enjingi, poznati vinar iz Zlatne doline, predstavio je u Muzeju za umjetnost i obrt svoje nove berbe i stilove vin… Špajza
Gastro.hr Koju hranu jesti za sretnu novu godinu, a koju obavezno izbjegavati Nova 2016 nam puše za vratom i vrijeme je da se na stol stavi tradicionalna novogodišnja hrana.
kolač Crveni kolač od grožđa Ovaj kolač mi se jako svidio zbog zanimljive ružičaste boje biskvita i zbog grožđa koje na kraju ostane na dnu. To daje… Recepti