Špajza 29. ožujka 2019.

Kutjevo oduševilo u renomiranom restoranu Fish House u Bukureštu

foto: Kutjevački podrumi
gastro postao gastro.24sata.hr
Kutjevo vinarija održala je ovih dana promociju Premium vina u renomiranom restoranu Fish House u Bukureštu

S obzirom na odlične izvozne rezultate koja Kutjevo vinarija ostvaruje posljednjih godina na inozemnim tržištima te sve veći interes za vinima iz kutjevačkog podruma, nije začudio poziv iz Rumunjske da se predstave njihovom tržištu.

 | Author: Kutjevački podrumi foto: Kutjevački podrumi

Na poziv chefa Zorana Savića održana je promocija Kutjevo premium vina, a on je za ovu priliku kreirao poseban menu s izvrsnim gastronomskim namirnicama koja je sljubio s vinima Kutjevo te tako predstavio vrhunsku kvalitetu i omogućio gostima da uživaju u punom potencijalu i najboljim karakteristikama premium vina.

Chef Zoran Savić je svoj zanat stekao u jednom od najboljih hrvatskih restorana Kukuriku te je trenutno jedan od vodećih chefova u Rumunjskoj. Prezentaciju za 50-ak gostiju gdje su bili prisutni rumunjski sommelieri, chefovi, hotelijeri i vinski distributeri vodio je sommelier Mihai Ciucur, koji je objasnio povijest Kutjevo vinarije te istaknuo po čemu se njihova vina razlikuju od konkurentnih vinarija.

 | Author: Kutjevački podrumi foto: Kutjevački podrumi

Oduševljenje na kraju promocije je bilo i više nego vidljivo, a najviše upita za uvrštanja i konzumaciju u top restoranima, direktor prodaje Kutjevo vina g. Hrvoje Krnjević, dobio je za De Gotho Graševinu. Osim toga, g. Krnjević je zahvalio svim prisutnima na pozivu i prilici da se vinarija Kutjevo predstavi tržištu Rumunjske i izvezemo premium vina s kojima se top restorani Bukurešta u narednom periodu mogu pohvaliti svojim gostima.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.