Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

La Vie Shobaine - blog za kreativce koji izbjegavaju gluten

foto: Laura Roman
gastro postao gastro.24sata.hr
Laura Roman svakog dana dokazuje da i prehrana bez glutena može biti podjednako zanimljiva kao i jelovnik onih koji nemaju restrikcija

Nakon faze „profesionalnog prejedanja“ tijekom studija, Laura je odlučila iz svoje kuhinje u potpunosti izbaciti gluten – i krenula je u kulinarsku avanturu. Nedugo zatim recepte je počela dijeliti i na blogu La Vie Shobaine, i na hrvatskom i na engleskom jeziku, te na pratećem Instagram profilu. "Na blogu najviše imam zdrava jela jer se upravo tako i hranim. Zdrava prehrana vrlo mi je bitna u svakodnevnom životu, te na blogu dijelim recepte koje sam nedavno smislila i isprobala", kazala je Laura. 

Lauru pratimo već neko vrijeme i možemo garantirati kako je najkreativnija kad su u pitanju doručci i Halloween specijaliteti. Volimo i njene juhice, različite vrste palačinki i fritula te lijepe, svijetle fotografije. Ne može zamisliti život bez jaja, maslaca i tamne čokolade, a jedino što ne voli je biljno mlijeko u jutarnjoj šalici kave. 

Po drugi je puta finalistica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana. Baci oko na njen blog, ako još nisi, i ne zaboravi glasati!

Partner ove kategorije je Nikas.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.