Špajza 06. lipnja 2017.

Londonski chefovi oživljavaju najnovije knjige

foto: Books for Cooks Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Books for Cooks ime je knjižnice koja je pokrenula sjajan projekt oživljavanja najslasnijih knjiga.

Fantastični recepti iz najnovijih kuharica zbilja se prenose na tanjure u londonskoj knjižnici Books for Cooks u poznatoj ulici Portobello Road, piše Independent. 

 

Možda vas zanima... Sjajne kuharice koje možete pronaći u našim knjižarama Špajza

 

Naime, jedan od vlasnika i njegova dva prijatelja chefa od utorka do petka pripremaju jela iz posljednjih objavljenih kuharica te zatim svoj meni objavljuju na Twitteru, obavljaju kupnju na obližnjoj tržnici i čitavo jutro provode spremajući najbolje od svjetske gastronomije

 

 

Možda vas zanima... Ove recepte možete dijeliti i na Twitteru Špajza


 


Da se riječ još nije u potpunosti proširila potvrđuje i skroman broj posjetitelja ručkova na dnevnoj bazi, no kreatorima ovog sjajnog koncepta to ne predstavlja problem. Štoviše, ovi su tematski ručkovi rezervirani za tek određen, manji broj posjetitelja te rezervacije ne primaju pa tako cijela stvar funkcionira na principu tko prvi, njegova djevojka.
 

 

Utorkom se spremaju vegetarijanska jela dok je petak rezerviran za ribu. Meni se mijenja svakog dana, a posjetitelji nemaju pravo odabira hrane već se jede ono što je posluženo.

Knjižara ima i svoj Instagram profil gdje na redovnoj bazi objavljuju nove naslove kuharica sa svojih polica.

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.