Raskošan, tradicionalni ručak koji uključuje hrskavo pečen krumpir, najsočnije meso i aromatičan umak obično dolazi u klasičnom obliku - na tanjuru uz zdjelicu sezonske salate.
Londonski restoran Roast odlučio je pak u potpunosti preokrenuti priču i sve najbolje sastojke bogatog ručka upakirati između dva peciva. I to kakva peciva!
Ovaj poseban burger sastoji se od pečene govedine, ukiseljene mrkve, umaka od hrena i kiselog vrhnja, a sve je dodatno začinjeno otopljenim cheddarom sa senfom. Tu su još i kelj umjesto salate i ukiseljeni crveni kupus.
Ipak, najbolji dio ovog burgera definitivno je pecivo.
Pecivo u ovom burgeru sastoji se od mekog tijesta i finih, hrskavo ispečenih krumpira s ružmarinom i češnjakom.
Čitavo je jelo posluženo uz umak od crvenog vina i luka te čini kompletan obrok u mnogo jednostavnijem obliku.
Osim ovog, restoran Roast u ponudi ima još nekoliko neobičnih jela među kojima je najposebniji zasigurno vege burger s pljeskavicom od quinoe i cikle u brioche pecivu, prenosi Cosmopolitan.
Zvuči fantastično, zar ne?