Špajza Gastro zvijezda 07. prosinca 2017.

Najbolji od najboljih: Pobjednici prve Gastro zvijezde

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
U novootvorenom restoranu Batak na Radničkoj cesti jučer smo podijelili nagrade najboljim blogerima. Tko je zasjao najljepšim gastro sjajem, saznajte u nastavku.

U sjajno uređenom Batak restoranu na Radničkoj cesti u Zagrebu, jučer smo proglasili najbolje blogere u regiji. Pobjedu najbolje blogerice i prve gastro zvijezda odnijela je Sanja Mijac sa svojim blogom Domaćica, a ujedno je proglašena najboljom i u tri kategorije u koje je bila nominirana – tradicionalna kuhinja, za bebe i djecu i najbolji video.

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

U kategoriji zdrava hrana pobjedu je odnijela Jelena Markota sa svojim blogom Cooking with the cat, a najbolje slastice prema ocjenama onih koji su glasali priprema Andrea Cukrov s bloga Cukar. 

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

Vegetarijanska kategorija pobjedu je donijela Ivanki Brček, Zdravoj Ivi, dok je u kategoriji međunarodna kuhinja pobjedu odnio Vedran Bošković sa svojim blogom Začinjeno s ljubavlju.

Najbolje fotografije prema vašim glasovima radi Mateja Krvarić na svom blogu Uvijek gladna, a pisanje recenzija pak najbolje ide Mariu Jukiću s bloga Hedonism Turism.

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

Program je vodio Nered, dok je nagrade pobjednicima uručio naš genijalan žiri koji su činili Marina Knežević, direktorica marketinga Zvijezda, Lana Klingor Mihić, bloger Darko Kontin i urednik Gastro.hr portala Domagoj Jakopović Ribafish.

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

Uz odličnu hranu i piće restorana Batak, u sjajnoj smo atmosferi zaokružili našu prvu Gastro zvijezdu. Na redu je mali odmor, a onda stegnite pregaču, ulaštite tipkovnice, bacite se na fotkanje jer družimo se i sljedeće godine, još jači i još veći. 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.