Špajza 18. ožujka 2017.

Najbrže i najslađe torte pripremaju se od - waffla

foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavne, brze i tako efektne torte of waffla novi su hit u slastičarskom svijetu

Nakon slojevitih torta od palačinki, na red su došle neodoljive slastice koje se pripremaju od waffla i omiljenih krema. Daleko su jednostavnije od klasičnih torti s biskvitom, a oduzet će vam i puno manje vremena

Krema koju koristite može biti obični mascarpone s tek nekoliko začina, a ako pak želite uložiti nešto više truda, svakako se okušajte u pripremi slastičarske kreme, čokoladnih ili voćnih nadjeva, pa čak i aromatičnih orašastih krema. 
 


Kod pripreme waffla također se možete zaigrati. U smjesu dodajte čokoladu pa nadjenite tortu voćem intenzivnih boja. Uz ovu kombinaciju odlično će se složiti svježe bobičasto voće ili agrumi intenzivnih žutih i narančastih boja.

Ogoljene torte s vidljivim biskvitom divan su dodatak svakom stolu. Rustikalnog i tako jednostavnog izgleda nerijetko oduševljavaju okusom. Upravo slojevi waffla izgledat će fantastično ukomponirate li ih u jednu takvu tortu. Koristite bijelu ili više šarenih krema, čokoladnu ili s komadićima voća pa svoju brzu tortu učinite upravo savršenom, izgledom i okusom.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.