Špajza Gastro zvijezda 17. rujna 2019.

Nasja Duplančić uskoro će predati titulu Gastro zvijezde

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Nasja Duplančić, food blogerica i prošlogodišnja Gastro zvijezda, nova je članica žirija regionalnog natjecanja food blogera.

Nasja Duplančić, autorica bloga Mama, ja sam gladan, prošle je godine osvojila glasove publike i titulu najbolje u kategoriji Tradicionalna hrana, a s najviše ju je glasova nagradio i stručni žiri. Osim što dobro razumije blogersku zajednicu, ambasador je domaće, nepretenciozne kuhinje i pravi majstor kad je u pitanju dalmatinska hrana. 

 

 

"Ni slutila nisam da će mi svakodnevno kuhanje omogućiti tako lijepe priče, poznanstva, iskustva i druženja. A onda i neke velike životne promjene, ideje, projekte i suradnje. Dobiti jedno takvo priznanje poput Gastro zvijezde je neopisivo lijepo i motivirajuće. Bezbroj novih priča tek slijedi....", rekla je Nasja. 

Dugogodišnje iskustvo bloganja, neupitna ljubav prema gastronomiji i poveća baza vjernih pratitelja čine Nasju idealnim izborom za novu članicu žirija Gastro zvijezde. "Od kandidata očekujem da me taknu. Receptom, fotografijom, tekstom... Jako je puno divnih ljudi koji uživaju dijeleći ljubav prema hrani. Konkurencija je svakim danom sve veća. Zapravo, ja to ne bih nazvala konkurencijom, već jednom velikom zajednicom gurmana koja se sve više širi", dodala je.

 

Možda vas zanima... Gastro zvijezda je - Mama, ja sam gladan! Špajza

 

U žiriju za izbor Gastro zvijezde biti će i bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish te food bloger Darko Kontin. Nasja kaže kako će kolegama prepustiti tehnički dio ocjenjivanja, dok će se ona voditi srcem. Preostaje vidjeti tko će zadovoljiti sve kriterije.

Ako mislite da ste baš vi sljedeća Gastro zvijezda i zaslužujete poklon bon Gorenja - obavezno se prijavite!

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.