Špajza 19. prosinca 2017.

Nova etiketa Zvijezdinog suncokretovog ulja

ulje za vodic.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
Zimsko ruho Zvijezda suncokretova ulja nacrtala je Anamarija Babić iz Udruge za sindrom Down Zagreb

Najljepša božićna priča ovih blagdana stiže iz Zvijezde. Kreativnosti, veselje i inspiracija koja izaziva osmijeh na licu oživjeli su na crtežu koji krasi limited edition etiketu Zvijezda suncokretova ulja.

 

Posebna zimska etiketa najprodavanijeg Zvijezdinog proizvoda, suncokretova ulja, umjetničko je djelo 15-godišnje Anamarije Babić, štićenice Udruge za sindrom Down Zagreb,  a nastala je u sklopu suradnje Udruge i Zvijezde koje dijele iste vrijednosti. Djecu s Downovim sindromom nazivaju još i djeca suncokreti jer zrače ljubavlju i veseljem, a suncokret je i biljka iz čijeg srca izrastaju Zvijezdini proizvodi.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

- Ponosni smo na ovu prekrasnu zimsku priču i puna srca jer su djeca iz Udruge za sindrom Down i ovog puta rado s nama podijelili svoju kreativnosti i veselje. Suncokretovo ulje ponosno sad nosi šareno zimsko ruho koje mu je odjenula Anamarija, izjavili su iz Zvijezde i ovom prilikom zahvalili svim mališanima koji su sudjelovali u kreativnom natječaju:

 

- Oduševila nas je toplina dječjih crteža koje su napravili na radionici. Divimo se njihovoj predanosti, od nje učimo i iznimno se veselimo što i na ovaj način možemo podržati rad Udruge koja je Zvijezdinu tradiciju, dugu više od 100 godina, dodatno obogatila.

 

Limited Edition etikete sa crtežima djece iz Udruge za sindrom Down Zagreb već su ranije ove godine krasile Zvijezdino suncokretovo ulje u sklopu kreativnog natječaja „Srce suncokreta“, a suradnja Udruge za sindrom Down i Zvijezde nastavit će se i tijekom 2018. godine kroz kulinarske i edukativne radionice te druga iznenađenja. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.