Špajza 30. listopada 2017.

Nove Nestlé FITNESS žitarice

foto: Nestlé
gastro postao gastro.24sata.hr
Unaprijeđena receptura novih Nestlé FITNESS žitarica, koje od sada sadrže zob, čini ih idealnim doručkom za suvremene žene i sve one kojima je potreban hranjiv i uravnotežen obrok

Imajući u vidu preporuke nutricionista o tome što treba sadržavati zdrav doručak i prateći prehrambene potrebe pojedinaca i obitelji, tvrtka Nestlé je FITNESS žitarice, koje su već sadržavale cjelovito zrno pšenice i rižu, obogatila sa zobi.

Ova izuzetno zdrava žitarica sadrži brojne hranjive sastojke poput biljnih bjelančevina, minerala i vitamina, koji će vam dati snagu da nastavite dalje u ostvarivanju svojih svakodnevnih ciljeva. Dodatak vitamina B u ovim žitaricama doprinijet će normalnom metabolizmu stvaranja energije.

 | Author: Nestlé foto: Nestlé

Dodatno, unaprijeđenom hranjivom recepturom Nestlé FITNESS žitarice zadovoljit će potrebe suvremene žene i dati joj snagu da „nastavi dalje“ u ispunjenju zacrtanih ciljeva i zadataka usprkos svim izazovima današnjice.

Uz to što su izuzetno hranjive, ove žitarice su i veoma ukusne i dolaze s okusima koji će se ljubiteljicama i ljubiteljima čokolade i voća posebno svidjeti. FITNESS Chocolate i FITNESS Dark chocholate žitarice sada sadrže čak 25 posto više čokoladnih pahuljica, dok je u FITNESS Fruits žitarice dodana brusnica, koja je poznata po svojim antioksidantnim svojstvima.

 | Author: Nestlé foto: Nestlé

Nutricionisti ističu doručak kao osnovu pravilne prehrane i najvažniji obrok u danu, dok brojna istraživanja o zdravoj prehrani preporučuju konzumiranje žitarica od cjelovitog zrna zbog njihovog utjecaja na smanjenje rizika za razvoj kroničnih i srčanih bolesti, i to prije svega koronarne bolesti, povišenog krvnog tlaka te šećerne bolesti tipa dva.

Nove Nestlé FITNESS žitarice obogaćene vitaminima i hranjivim sastojcima s unaprijeđenom recepturom i u novom pakiranju odličan su izbor za kvalitetan doručak nakon kojeg će svaka prepreka biti savladiva. Nemojte dozvoliti da vas bilo što zaustavi, samo #NASTAVITEDALJE!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.