Špajza 10. prosinca 2018.

Novi RAW kolačići za 10. godišnjicu tvrtke Green&More

Green&More
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon 10 godine  ekoposlovanja, tvrtka Green and more predstavlja novu i jedinstvenu liniju prehrambenih proizvoda iznimne vrijednosti i kvalitete okrunjenu certifikatima s Biovegom kao domaćinima.

Iz Green&More proizvođačke tvrtke specijalizirane hrane i dodataka prehrani, dolazi nam potpuno nova i proširena linija proizvoda čija je beskompromisna kvaliteta potkrepljenja prestižnim internacionalnim certifikatima koji su predstavljeni u prostorijama Biovege kao domaćina ovog događaja.

Tvrtka Green&More, hrvatski proizvođač već poznatog ekoproizvoda Liquid Sun dodatka prehrani od mlade zelene pšenice, u zagrebačkoj je Makronovi, domaćina tvrtke Biovega, predstavila novu liniju proizvoda - Green&More RAW aktiviranih kolačića, koji su i nosioci prestižnih certifikata kao oznaka dodane vrijednosti i kvalitete.

Ujedno je obilježena i deseta obljetnica njihovog ekodjelovanja na hrvatskom tržištu. Organiziran je i panel na temu predstavljanja osnovne premise tvrtke - kvaliteta bez kompromisa na kojem su sudjelovale Ivana Stavljenić iz tvrtke Green&More, Jadranka Boban Pejić iz Biovege, Ana Marušić Lisac iz Biotechnicona.

 

 | Author: Green&More Green&More

 

Osnovna premisa - kvaliteta bez kompromisa 

Ovoj je tvrtci osnovni standard i premisa kvaliteta bez kompromisa, pa je tako i prepoznata po iznimnom dodatku prehrani Liquid Sun od mlade zelene pšenice, ručno rezane i brane na obroncima iz Gorske Hrvatske. Ovaj proizvod snažnih nutritivnih vrijednosti definiran je kao eko od samog početka, a od ove godine je skupa sa svim ostalim proizvodima ove tvrtke, nosioc prestižnih certifikata: Gluten free, Vegan, Halal, dok je Kosher u procesu uvođenja. 

 

 | Author: Green&More Green&More

 

Green&More RAW aktivirani kolačići u tri iznimna okusa

Prisutnima je predstavljena nova linija Green&More RAW aktiviranih kolačića. Kao i svi ostali proizvodi iz ove tvrtke,  prerađuju se po metodologiji obrade sirove hrane, na temperaturi do 40 stupnjeva kako bi se očuvala nutritivna vrijednost sirovina, najbliže onima u prirodnom stanju. Ovi kolačići nose naziv i aktivirani. Naime aktivacijom sadržanih orašida oni postaju bioiskoristivijim jer je iz njih, tradicijskom metodom kojom su se služili stari Aboridžini, uklonjena fitična kiselina. Time se bolje apsorbiraju i postaju prava riznica kvalitetnih nutrijenata. Dostupni su u tri okusa pomno izbalansiranih mješavina organskog voća, oraščića i začina. Bogat su izvor proteina i enzima, minerala i vitamina. Bez šećera, glutena, organski, bez aditiva i pesticida.

 

 | Author: Green&More Green&More


*Green&More RAW pistacio/limun kolačići su osvježavajuće citrusne arome za poseban gastro doživljaj.
*Green&More RAW kolačići od borovnica su prava delikatesa s okusima prave šumske borovnice.
*Green&More RAW kolačići kakao/naranča  potpuno su nova dimenzija čokoladnog gastro doživljaja. 

Organiziran je i panel na temu predstavljanja osnovne premise tvrtke - kvaliteta bez kompromisa, na kojem su sudjelovale Ivana Stavljenić iz tvrtke Green&More, Jadranka Boban Pejić iz Biovege, Ana Marušić Lisac iz Biotechnicona. Prisutni su imali priliku upoznati se sa svim vrijednostima i ideologijom kvalitete bez kompromisa ove hrvatske proizvođačke tvrtke, kao i kroz interesantan animirani film u kome su glavni akteri, ujedno i likovi s ambalaže, prezentirali dodane vrijednosti i snagu proizvoda okrunjenih certifikatima.

 

 | Author: Green&More Green&More

„Ova godina je za naše poslovanje iznimna: uz desetogodišnjicu naše zelene proizvođačke priče predstavljamo nove linije proizvoda koji su nosioci vrijednih internacionalnih certifikata kvalitete, ostvarili smo poticaje iz EU fondova, nove izvoze i sve to uz preseljenje u novi proizvodni pogon. Od samog početka poslovanja smo definirani kao eko proizvođač koji stremi samo najvišim standardima. To je prema našim načelima jedino ispravno i održivo što provodimo kroz sve faze, od ideje, preko razvoja do finalnog proizvoda, uključujući i dizajn kao krunu identiteta proizvoda“, izjavila je Ivana Stavljenić, direktorica i  suosnivačica tvrtke Green and more.

„Naša je težnja ponuditi što više hrvatskih ekoproizvoda u bio&bio trgovinama jer vjerujemo da razvojnim partnerstvima osnažujemo lokalno tržište, a kupcima dajemo dodatnu vrijednost te doprinosimo razvoju ove poslovne niše. Stoga su nam iznimno važni partneri poput tvrtke Green&More, koji su spremni ponuditi premium proizvod s visokim kriterijima kvalitete, ali donose i inovacije koje naše tržište ekoproizvoda treba. Ponosni smo da jer u Hrvatskoj imamo ovakve priče  lokalnog podrijetla, a internacionalne snage i vrijednosti“, izjavila je Jadranka Boban Pejić, direktorica  Biovege.

„Certifikacija proizvoda je dobrovoljna aktivnost kojom se naglašavaju specifične karakteristike proizvoda, a čine razliku između sličnih proizvoda na tržištu. Komunikacijom tih prednosti se poboljšava ugled i položaj proizvoda. To je kao dodanu vrijednost prepoznala tvrtka Green&More sa svojim linijama proizvoda, koji su ujedno i jedini u Hrvatskoj s toliko certificiranih licenci na jednom proizvodu, odnosno kroz cijeli portfelj“,  istaknula je Ana Marušić Lisac, direktorica  Biotechnicona.

 

 | Author: Green&More Green&More

Novosti u proizvodnji

Osim u slatkoj varijanti, u prvom kvartalu 2019. godine je u planu linija slanih krekera, granola, kao i polugotovi smoothie pripravci, a planira se i širenje na nova izvozna tržišta.

Green&More proizvode osim u Hrvatskoj, na policama bio&bio i ostalih specijaliziranih trgovina, možemo vidjeti i u Njemačkoj, Bugarskoj, Makedoniji, a uskoro i Velikoj Britaniji te Katru.

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.