Špajza 18. rujna 2017.

Ostvarenje sna za obožavatelje magije

foto: wbstudiotour.co.uk
gastro postao gastro.24sata.hr
Noć vještica će za skupinu obožavatelja knjiga i filmova o Harryju Potteru biti nezaboravno iskustvo. Warner Bros. okupio je chefove koji će u studiju u Londonu pripremiti večeru baš poput one koja se poslužuje svakog 31. listopada u Velikoj dvorani omiljenog Hogwartsa.

Ulaznice za „Hogwarts poslije mraka“ koštale su gotovo dvije tisuće kuna i rasprodane su mjesec i pol dana unaprijed. Vjerujemo da su na takvu navalu utjecale najave o uređenju interijera, kao i bogat jelovnik.

 

 

Two more days until #DinnerInTheGreatHall! Stay tuned to our Facebook page to watch the festivities unfold!

A post shared by Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) on

 

Sretnici koji su dograbili svoje mjesto za jednim od četiri domska stola u Hogwartsu započet će večer jetricama s parfaitom od mandarine i chutneyjem od začinjene buče. Vegetarijanska su alternativa kozji sir s kandiranim pekan orasima i ukiseljene jabuke u kombinaciji s kvinojom.

Glavno jelo uključuje teleći file i krokete od koštane srži sa pečenim krumpirima, kuhanom brokulom i ciklom. Vege opcija su gljive sa karameliziranom tikvom i kremom od špinata, uz čašu vrhunskog vina. Na kraju će večeri gosti moći birati između pite od buče sa coulisom od maline, pudinga „Zabranjena šuma“, karameliziranih jabuka i čokoladnih kokica.

 

Možda vas zanima... Ljubitelji serije Stranger Things obožavat će ovo mjesto Špajza

 

U atmosferu svijeta magije posjetitelje će uvesti i stotine visećih bundeva, kao i Dementori, gigantski paukovi i mnoga druga magična stvorenja, a večer će moći začiniti i velikim količinama popularnog Butterbeera, kod nas poznatijeg kao Pivoslac.

 

 

Have you tried the Butterbeer at #WBTourLondon? Don't forget to snap a photo of your #ButterbeerMoustache!

A post shared by Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) on

 

Mi ljubomorno čitamo ovaj jelovnik i želimo ovaku večeru i u Hrvatskoj!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.