Špajza 22. veljače 2019.

Otkrijte što će sve nominirani ponijeti s dodjele Oscara

foto: @theacademy, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Do ovogodišnje dodjele Oscara dijeli nas samo nekoliko dana i uzbuđenje polako raste. Osim rasprava o dobitnicima, njihovim govorima i odjeći, svake se godine mnogo priča i o luksuznim poklon paketima za nominirane.

Pakete, s natpisom Everyone Wins, već tradicionalno dijeli marketinška agencija Distinctive Assets. Ove je godine svaki paket vrijedan nekoliko stotina tisuća dolara i u njemu se nalazi 50-ak poklona, od uplaćenih godišnjih odmora, kozmetičkih proizvoda i knjiga do namirnica s kanabisom. Pregledali smo popis i izdvojili gastro iznenađenja u kojima će uskoro uživati nominirani.

 

 

Možda vas zanima... Nećete vjerovati koja glumica otvara restoran! Špajza

 

 

1. Coda Signature proizvodi  

Riječ je o pralinama, čokoladama i smjesama za vruću čokoladu na bazi kanabisa. Ovaj poklon ide u paru s jednogodišnjim VIP članstvom u prvom klubu koji podržava upotrebu kanabisa.

 

 

2. Prijenosni hladnjak Yeti sa zalihom napitaka Jarritos

Dobitnici poklon paketa će, uz napunjeni prijenosni hladnjak, dobiti i paletu Jarritos napitaka koju će moći donirati za potrebe humanitarnog projekta po izboru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We're giving away Yeti Coolers to keep your Jarritos ice cold! Jarritos Trivia is back and better than ever! Now you can play all week with new prizes and questions every Monday! This week's prize is a Yeti Tundra 35 Cooler, the same one that was included in the swag bag that was given to all the movie award nominees this week. Take a shot at the trivia, and fill out the form for a chance to win one of our many Super Good shirts. Good luck! ***LINK IN BIO*** Two (2) winners will be selected by random drawing. One entry allowed per person per week. You do not need to answer questions correctly to win. Valid for U.S. residents only. Sweepstakes ends 2/25/19 at 11:00 AM EST.

A post shared by Jarritos (@jarritos) on

 

3. Chocolatines Chocouture

Uživat će i specijalnoj kolekciji pralina brenda Chocolatines, koje su inspirirane zlatnim i dijamantnim nakitom. Bacili smo oko i primijetili da za četiri komada treba izdvojiti otprilike 180 kuna.

 

 

 

4. Večera za dvoje u restoranu Flora Farms 

Nominaciju za Oscara moći će proslaviti u restoranu Flora Farms, koji je dio istoimene organske farme u Meksiku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The sun sets on another day of cultivating memories at the Farm 🌻 @erikaonthefarm - 📷 @jaimellaca

A post shared by Flora Farms (@florafarms) on

 

5. Večera za prijatelje koju priprema celebrity chef

Tvrtka Nest Seekers počastit će nominirane i njihove najbliže večerom koju priprema celebrity chef. Nažalost, zasad nisu otkrili imena chefova, ali se nadamo izvještajima na Instagramu.

6. Posh Pretzels

Klasična kolekcija ručno rađenih pereca Posh Pretzels košta 300-tinjak kuna, a cijena se može popeti i do 1.000, ovisno o količini i vrsti. Nije poznato koje će perece ubaciti u ove luksuzne poklon pakete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️❤️🎁❤️🎁❤️⭐️ @theacademy

A post shared by POSH PRETZELS (@poshpretzels) on

 

7. Rouge Maple javorov sirup

Nije u pitanju samo bočica javorovog sirupa, već glamurozan poklon paket. Proguglali smo kako bi vidjeli što to točno znači i vidjeli da takvi paketi uključuju niz proizvoda u vrijednosti od nekoliko stotina dolara i certifikat o posvojenju javora. 

 

 

 

 

 

Možda vas zanima... Kulinarske tajne poznate glumice Špajza

 

 

U paketu će, prema najavi, biti i Optimum Nutrition pločice, Pepperidge Farm Milano keksići, Rouge Maple organski javorov sirup i Southern Wicked lemonade. Tko zna, možda ih ovaj neobičan spoj gastro poklona razveseli više od luksuznog krstarenja. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.