Špajza 04. svibnja 2021.

Otkrili smo blog s keksima za pamćenje!

; Keksi foto: Amy Ho za @constellationinspiration
gastro postao gastro.24sata.hr
Kanađanka Amy Ho priprema slastice do kojih rastu zazubice, a osobito je vješta u pripremi keksića...

Svi obožavatelji slatkog, i oni koji istinski uživaju u gastro sadržaju na društvenim mrežama, trebali bi baciti oko na blog Constellation Inspiration. Autorica je Amy Ho iz Vancouvera, magistra psihologije, kojoj blog služi kao dnevnik, a kuhinja kao sigurna zona.

Počela je peći i blogati 2015. godine, inspirirana sezonskim namirnicama, cvijećem - i svemirom. Velik utjecaj na njen stil ima i azijska kuhinja, pa nerijetko objavljuje varijacije recepata za mochi i mooncakes, a obožava i matchu. Njen su talent prepoznali i urednici Saveura te je nagradili nominacijom za blog 2019. godine u kategoriji slastičarstva. 

 

Možda vas zanima... Jesu li ovo najbajkovitije torte Instagrama? Špajza

 

Constellation Inspiration je slatka svaštara, ali mi ih pratimo zbog nevjerojatnog izbora keksića - u svim bojama i formama. Instagram zajednica voli njene Matcha Neapolitan Cookies, a pravi je hit bila i izvedba ljubičastih keksa s borovnicama i bijelom čokoladom. Priprema i izvanredne kutije s keksima za blagdane i praznike te popularne shaker cookies.

U svakom slučajnu, Amy ne nedostaje inspiracije ni maštovitosti. Pregledaj neke od naših favorita!

 

VOLIŠ PRATITI INSPIRATIVNE PROFILE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA? PRIPREMILI SMO POPIS:

 

Možda vas zanima... Pronašli smo najljepše dekorirane torte na TikToku... Špajza Možda vas zanima... TikTok je raj za obožavatelje fotogeničnih napitaka. Pronašli smo odličan profil! Špajza Možda vas zanima... Instagram profil za one koji vole šarene tanjure Špajza Možda vas zanima... Jestivo cvijeće kao inspiracija za bajkovite slastice Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.