Špajza 26. srpnja 2020.

Instagram profil za one koji vole šarene tanjure

foto: @harleysfood_art, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Dijete u tebi ponovno će oživjeti već pri prvom pogledu na ova malena umjetnička djela koja su djelo ruku Harleya Langberga, voditelja profila Harley's Food Art.

Ako do sada već nisi vidjela Instagram profil @harleysfoodart, on je pun fotografija malenih remek djela zbog kojih ćeš ogladnjeti. Riječ je o nevjerojatnim kreacijama od hrane, a inspiraciju vuče iz pop kulture i životinjskog svijeta. 

Iako je hrana primarno hranjiva tvar koja se konzumira kako bi čovjek rastao i razvijao se, Harley je odlučio "jestivo pretvoriti u nezaboravno". "Rast ne mora biti samo fizički, on može biti i mentalni i emocionalni, a može se događati i kroz kreativnost i razvijanje kulture", zaključio je.

 

Možda vas zanima... Pite ove mlade kemičarke nadahnut će te na izradu vlastitih Špajza

 

Osim Instagrama, Langberga je profil otvorio i na sve popularnijoj društvenoj mreži Tik Tok. Tamo, osim fotografija, možeš pogledati i video kako spomenuti recepti nastaju, a upravo to je ono što mnoge zanima.

Baci oko na nekoliko primjera iz Harleyjeva opusa, a potom pregledaj društvene mreže i pripremi najmilijima ukusno i interesantno jelo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Harley's Food Art (@harleysfood_art)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Harley's Food Art (@harleysfood_art)

@harleysfoodart

So much fun creating this for @tastemade! ##foodart ##tiktokcreator ##tiktokart ##fyp ##foryoupage ##wendys ##pringles ##art ##artist ##tiktokcreator ##funfood

♬ original sound - harleysfoodart

@harleysfoodart

##owl##diy##fy##foryoupage##TheHighNote##springdiy##diy##create##foodart##foodporn##foodstyle##edibleart##funfood##art##artist##tiktokart##tiktokartist##animalart##fun

♬ Be Kind - Marshmello, Halsey

 

Možda vas zanima... Bobičasto voće iskoristi za pripremu sočnih muffina Recepti Možda vas zanima... Club sendvič - američki klasik koji je osvojio svijet Recepti Možda vas zanima... Pripremi sočne brownieje bez brašna - i vage! Recepti Možda vas zanima... Chia puding s bananom služi kao doručak i slastica Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.