istražili smo... Sve što misliš da znaš o soji, a vjerojatno nije istina! Većina mitova koji prate soju pada pred znanstvenim činjenicama. Sve o tome zašto nema razloga za brigu i kako soju mož… Špajza
istražili smo... Pitamo se: Je li med zdraviji od šećera? Med ili šećer, pitanje je sad? Oba donose slatkoću, ali često se čuje da je med zdraviji izbor. Vrijedi li ta tvrdnja i… Špajza
super savjeti Znamo kojih 9 namirnica nije dobro držati u hladnjaku Donosimo ti popis stvari koje zaista ne trebaš držati u hladnjaku. Na sobnoj temperaturi neke od njih još će dozrijevat… Špajza
bitni stupnjevi Istražili smo: Koja je idealna temperatura u hladnjaku? Hladnjak ti ne bi smio zamrzavati jogurt, ali ni kvariti mlijeko u 3 dana. Evo kako ga podesiti "taman kako treba"... Špajza
Korak po korak Navike koje mijenjaju život: kako smanjiti unos šećera? Ne moraš izbaciti sve slatko radi zdravlja. Dovoljno je osvijestiti gdje se šećer najčešće 'skriva' i zamijeniti ga cje… Špajza
Tips & Tricks Kako sačuvati jagode da ne propadnu nakon 3 dana Jagode ne propadaju zato što su loše nego zato što su osjetljive. Uz ove trikove nauči ih čuvati tako da zadrže okus, b… Špajza
super savjeti Ovih 6 namirnica nemoj držati u vratima hladnjaka! Dostupno ne znači sigurno. Vrata hladnjaka nisu ono što ti se čini — za neke su namirnice upravo točka kvarenja. Nauči … Špajza
ukusan luksuz Od kavijara do zlatnih listića: 8 najskupljih namirnica Svi si ponekad volimo priuštiti dašak luksuza u životu, pa tako i što se tiče hrane. Donosimo popis 8 najskupljih namir… Špajza
sigurnost hrane Je li sigurno podgrijavati ostatke hrane više puta? Podgrijavaš ostatke hrane više puta? Saznaj kada to postaje rizično i kako izbjeći probleme Špajza
zdravi dvoboj Kvinoja ili riža: koja je bolji izbor? Koja je zdravija, hranjivija i bolja za tvoju prehranu? Kvinoja ili riža? Ako si se ikad dvoumio između ova dva priloga… Špajza
zdravo i praktično Kako savršeno skuhati povrće u mikrovalnoj Kako mikrovalna može izvući najbolje iz povrća? Lako! Sve što trebaš je slijediti naše savjete Špajza
Što s krije iza boje... Je li sigurno jesti zelene krumpire? Zelenkasta nijansa na krumpiru često izaziva sumnju – je li riječ o prirodnoj pojavi ili znaku upozorenja? Evo što treb… Špajza
Istražili smo... Koliko puta možeš odmrznuti i ponovno zamrzavati hranu Donosimo sve što trebaš znati o namirnicama koje podnose višestruko zamrzavanje. I onima koje se ne bi smjele ponovno z… Špajza
top savjeti Treba li prati zamrznuto voće i povrće? Prati ili ne prati zamrznuto voće i povrće, pitanje je sad! Pročitaj naš vodič za sigurno uživanje u smrznutim namirnic… Špajza