Špajza 24. listopada 2019.

Ovo su najbolji slastičari trećeg izdanja Gastro zvijezde...

gastro postao gastro.24sata.hr
Žiri je u kategoriji Slastica odabrao ova četiri bloga...

Otvoreno je glasovanje za izbor pobjednika ovogodišnje Gastro zvijezde, što znači da preostaje samo najaviti finaliste u svim kategorijama. Na redu su došli i majstroti u pripremi Slastica - blogeri Veseli trbuh, Bite it quick, Bake me by Nina te Sweety & Spicy.

Možda vas zanima... Ovo su finalisti trećeg izdanja Gastro zvijezde... Špajza

Iza bloga Veseli trbuh krije se Anita Kozina, a upravo je ovaj blog prava riznica ukusnih recepata. Blog ti može poslužiti kao inspiracija za torte, pite, kolače, ali i vrlo popularne deserte u čašici s kojima ćeš oduševiti sve u svojoj okolini. Kako Anita voli putovati na ovom blogu, osim recepata, možeš pronaći i doživaljaje s putovanja koje uvijek volimo pročitati. 

 | Author:

Komplementarni gastronomski par čini blog Sweety & Spicy, a njihovi kulinarski eksperimenti nemaju geografskih granica. U lutanjima među kulinarskim tradicijama drugih zemalja pronalaze i vrlo zanimljive recepte. Tako na njihovom blogu možeš pronaći recepte za Pavlovu torticu, prave američke muffine, klasičan francuski mousse od čokolade, španjolsku Tarta de Santiago i brojne druge međunarodne poslastice.

 | Author:

Nini Mrvici i njezinom blogu Bake Me by Nina  inspiracija su recepti naših predaka koje ona modificira te im daje novo, modernije ruho. Izvedbe takvih slastica nas oduševljavaju i izgledom, ali i okusom. Nina je također objedinila svoje dvije ljubavi - slastice i putovanja pa imamo priliku pročitati i njezine doživljaje s dalekih, ali i bližih destinacija. 

 | Author:

Blog Bite it quick i Mihaela predstavljaju nam slastice od kojih nam se otvara apetit. Njezine slastice podijeljene su u nekoliko kategorija tako da svatko može pronaći ono što ga zanima i što više voli. Cheesecake, pite, tartovi i crumnle, keksi, božićni recepti samo su neki od recepata za ukusne slastice s kojima si možeš popraviti dan. 

 | Author:

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.