Špajza Gastro zvijezda 15. siječnja 2021.

Otkrivamo tko je Gastro zvijezda 2020. godine!

1/5
Pobjednica Andrea Cukrov s voditeljem Tarikom Filipovićem foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Titula Gastro zvijezde za 2020. godinu otišla je u ruke Andree Cukrov, autorice bloga Cukar...

Gastro zvijezdu, regionalno natjecanje gastro blogera, pokrenuli smo 2017. godine s ciljem promoviranja bogate blogerske scene i formiranja platforme za povezivanje i suradnju. Prilagođavali smo se rastućoj sceni, uvažili veliki utjecaj društvenih mreža i formirali četiri kategorije u kojima nagrađujemo blogere i influencere – Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vege hrana, Slastice i Top foodie. 

Nakon gotovo dva mjeseca selekcije, kuhanja, snimanja i 10.000 glasova publike, napokon je došlo vrijeme je da proglasimo ovogodišnje pobjednike. 

Naš žiri, koji su činili Domagoj Jakopović Ribafish, Darko Kontin, Nasja Duplančić i Vedran Bošković, tajnim su glasovanjem odabrali i apsolutnog pobjednika. Titula Gastro zvijezde za 2020. godinu pripala je Andrei Cukrov, autorici bloga Cukar i jednoj od najdugovječnijih blogerica na domaćoj sceni.

Umjesto tradicionalne večere u Esplanadi, zbog epidemioloških smo mjera proglašenje odradili u našem studiju, uz stručno vodstvo Tarika Filipovića. Pri uručivanju nagrada pripomogao je i član žirija Domagoj Jakopović Ribafish. U nastavku možete pogledati fotografije.  | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Adrijana Bručić, pobjednica u kategoriji Zdrava i vege hrana foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Marijana Zlomislić, pobjednica u kategoriji Top foodie foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Andrea Cukrov, pobjednica u kategoriji Slastice i dobitnica prestižne titule Gastro zvijezda 2020. foto: Tomislav Miletić/PIXSELL Pogledaj video:

Partneri četvrtog izdanja Gastro zvijezde bili su Korlat i Nikas, a za nagrade se pobrinuo i KitchenAid. Superfinalisti u svim kategorijama primit će KitchenAid kuharicu i kuhinjsko pomagalo, Korlat box sa tri Korlat vina 2016. i Nikas poklon paket. Pobjednici kategorija bit će nagrađeni KitchenAid multipraktikom, Korlat paketom s tri vina iz berbe 2016., Nikas poklon paketom, ekskluzivnom statuom i prilikom za partnerski ugovor s portalom missGASTRO.

Gastro zvijezda će pak uživati u biranju KitchenAid proizvoda u vrijednosti od 10.000 kuna, Korlat paketu sa šest boca vrhunskog vina te u bonu od 700 kuna za Nikas webshop. Naravno, pripada joj i ekskluzivna statua te šansa za suradnju s portalom missGASTRO!

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Predsjednik žirija, Domagoj Jakopović Ribafish s pobjednicama natjecanja "Gastro zvijezda" koje organizira portal missGastro foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Čestitamo dobitnicima, zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u natjecanju, kao i onima koji su glasali. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.