Špajza 25. veljače 2019.

Otkrivamo vam što su zvijezde jele nakon dodjele Oscara

foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon stresnog hoda po crvenom tepihu i nekoliko sati sjedenja na svečanoj dodjeli Oscara, zvijezde vjerojatno razmišljaju samo o tome što će pojesti. Želje im već 25 godina ispunjava chef Wolfgang Puck.

Governors Ball zabava je koja počinje odmah nakon što se ugase kamere u Dolby Theateru. Zvijezde se penju na posljednji kat, u Ray Dolby Ballroom, i uživaju u više od stotinu različitih slatkih i slanih zalogajčića. Gozbu za 1500 uzvanika već 25 godina priprema tim chefa Wolfganga Pucka.

 

 

Zvijezde su na ovogodišnjoj dodjeli dočekali pladnjevi sa 60 slanih jela, uključujući dimljeni losos, kavijar, tartufe, prepelicu, ali i red velvet vafle i sushi po narudžbi. Tim zadužen za deserte poslužio je, između ostalog, matcha macaronse, čokoladne lizalice u obliku Oscara sa zlatom, čokoladne ježince, različite popse, kocke s kokosom i mangom i brojne vrste domaćeg sladoleda.

 

 

Možda vas zanima... Otkrijte što će sve nominirani ponijeti s dodjele Oscara Špajza

 

 

 

 

Prema riječima Wolfganga Pucka, zbog ovogodišnjeg Governors Balla angažirano je čak 300 chefova koji su kuhali u dvije velike, improvizirane kuhinje. Još je 600-tinjak ljudi pripomoglo organizaciji i serviranju, sve kako bi dobitnicima, nominiranima i prezenterima priuštili uslugu koja ne odskače od one u vrhunskim restoranima. 

 

 

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.