Špajza 15. svibnja 2018.

Otvara se prvi muzej posvećen pizzi - evo što donosi!

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Jedan pogled na video koji najavljuje otvaranje Pizza muzeja u New Yorku i poželjet ćete istog treba kupiti kartu kako biste svjedočili ovom, za sve ljubitelje pizze diljem svijeta, povijesnom događaju.

Ove jeseni otvara se prvi muzej u potpunosti posvećen pizzi. New York postat će bogatiji za još jedno genijalno mjesto za sve ljubitelje talijanskog specijaliteta, a pokretač projekta ista je tvrtka koja je otvorila i prvi muzej sladoleda. Najavljuju ga kao prvo i najveće iskustvo koje slavi pizzu te fantastičnim videom pozivaju sve ljubitelje da im se pridruže u tom slavlju.

 

Možda vas zanima... Najukusniji muzej na svijetu Špajza

 

 

Prvi korak jest gledanje promo videa koji će vas instantno natjerati na glad i želju za pizzom, a zatim su tu i brojne pogodnosti koje projekt nudi. Naime, posjetitelji će moći uživati u zabavnoj kući pizze, na pizza plaži, u galerijama umjetnika inspiriranih pizzom te u izložbama o povijesti pizze.

Cijena ulaznice je 35 dolara, a zateknete li se od 13. listopada u New Yorku i posjetite ovo divno, slasno mjesto, svakako nam javite svoje dojmove. Jedva čekamo!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.