Špajza 29. svibnja 2017.

Ova je čokolada oduševila Oprah i Eltona Johna

foto: Compartes Chocolatier, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Compartés čokolade voljeli su i Marilyn Monroe, Frank Sinatra, Elvis Presley, Winston Churchill i obitelj Kennedy, a i danas privlači brojne poznate.

Prva je Compartés čokolada proizvedena 1950. godine u Los Angelesu, gdje danas imaju svoju centralnu kuhinju i dućan. Osim što koriste samo probrane namirnice, mnogo pažnje posvećuju pakiranjima koja su prava mala umjetnička djela. Ove, ručno izrađene čokolade, omiljen su slatkiš Oprah, Eltona Johna, Nicole Kidman, Stevena Spielberga, Dustina Hoffmana i brojnih drugih, a poslužuju se i na dodjeli Oscara.

 

 

Čokolada stoji između 65 i 85 kuna,  što i nije mnogo s obzirom na to sastav i ručnu izradu, ali za kutije personaliziranih pralina obožavatelji izdvajaju i po nekoliko tisuća kuna. Trenutno prodaju više od pedeset vrsta čokolade, uključujući neke neobične okuse poput vina, crnog sezama, jasmina, zelenog čaja, maslinovog ulja, kelja i soli. Osim klasičnih tabli, u ponudi su i praline, džemovi, slastice s voćem, ali i proizvodi za vegane. 

 

Možda vas zanima... Domaće čokoladne praline koje ćete obožavati Recepti

 

 

DOUBLE DUNKED CHOCOLATE COVERED OREOS in our Chocolate with RAINBOW HEARTS on our site now! ❤️💛💚💙💜💗

A post shared by Compartes Chocolatier (@compartes) on

 

Compartés čokolade ne mogu se kupiti u Hrvatskoj, ali zato dostavljaju slatke pakete po cijelom svijetu.

 

Možda vas zanima... Oduševljenje: Domaća čokolada s rogačem Kolumne

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.