Kroštula i ovih blagdana u ponudi ima najukusniji, ručno rađen Panettone. Božićni desert u Kroštuli pripremaju na tradicionalan način, koristeći isključivo divlji kvasac i najkvalitetnije sastojke.
Zahvaljujući ovoj zadarskoj artisan pekarnici, posljednjih nekoliko godina možemo uživati u različitim okusima omiljene blagdanske poslastice. Kroštula stalno radi na novim, maštovitim punjenjima pa nas svako malo iznenadi nekom inovacijom.
Ove godine su osim standardnih “klasika” s kandiranim voćem i čokoladom, osmislili i nove, zanimljive okuse. Brownie-slani karamel i mandarina-bijela čokolada primamljive su kombinacije koje su već dostupne za kupnju, a mi ih jedva čekamo isprobati.
Kroštulin panettone ( u street food formatu) možeš isprobati i na ovogodišnjem “Fuliranju u Esplanadi”!
Za one koji radije ostaju u toplini doma, proizvodi pekarnice Kroštula Zagrepčanima su dostupni putem dostavnog servisa Wolt. Krajem 2020. otvorili su i webshop i svoje specijalitete šalju diljem zemlje, a cijena Panettonea je 160 kuna.