Špajza 07. prosinca 2021.

Panettone iz Kroštule je ultimativna slastica ovih dana

Kroštula ima neodoljive vrste Panettonea, evo gdje ih možeš kupiti foto: www.instagram.com/krostula_better_bread
gastro postao gastro.24sata.hr
Kroštula ima neodoljive vrste Panettonea, evo gdje ih možeš kupiti...

Kroštula i ovih blagdana u ponudi ima najukusniji, ručno rađen Panettone. Božićni desert u Kroštuli pripremaju na tradicionalan način, koristeći isključivo divlji kvasac i najkvalitetnije sastojke.

Zahvaljujući ovoj zadarskoj artisan pekarnici, posljednjih nekoliko godina možemo uživati u različitim okusima omiljene blagdanske poslastice. Kroštula stalno radi na novim, maštovitim punjenjima pa nas svako malo iznenadi nekom inovacijom.

Ove godine su osim standardnih “klasika” s kandiranim voćem i čokoladom, osmislili i nove, zanimljive okuse. Brownie-slani karamel i mandarina-bijela čokolada primamljive su kombinacije koje su već dostupne za kupnju, a mi ih jedva čekamo isprobati. 

Kroštulin panettone ( u street food formatu) možeš isprobati i na ovogodišnjem “Fuliranju u Esplanadi”! 

Za one koji radije ostaju u toplini doma, proizvodi pekarnice Kroštula Zagrepčanima su dostupni putem dostavnog servisa Wolt. Krajem 2020. otvorili su i webshop i svoje specijalitete šalju diljem zemlje, a cijena Panettonea je 160 kuna

 

Možda vas zanima... Panettone iz Bread Cluba je sve što želimo na blagdanskom stolu! Špajza
 
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.