Špajza 14. srpnja 2017.

Pizza, sir i jastog na novim Adidasovim tenisicama

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
U suradnji s američkim brendom Rafinery 29, Adidas je proizveo tenisice za svaku od 50 država u SAD-u, a baš svaki par specifičan je po uzorku koji predstavlja upravu tu zemlju.

Tenisice su dizajnirale mlade umjetnice prema asocijacijama na pojedinu državu pa su tako Adidasove popularne tenisice pretvorene u sir kako bi na najvjerniji način predstavljale državu Winsconsin, one iz Oklahome obložene su perjem, a onda su ti i ružičaste tenisice s odreskom za Tennesse. 

 

pizza s kobasicom Možda vas zanima... Gastro hit ljeta: Pizza-kini Špajza

 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

 

One s dizajnom pizze na najbolji način predstavljaju New Jersey, meku za ljubitelje dobrog fast fooda, one s jastogom predstavljaju Maine dok one su one nalik na breskve savršen predstavnik Georgije. 

 

Možda vas zanima... Gastro modni dizajner - pogledajte njegove kreacije Špajza

 

Zanimljivo je spomenuti kako su ove tenisice unikati te se prodaju samo na dražbama, a sav prihod doniran je ženskim udrugama. Tako su pizza tenisice prodane za čak 528 dolara koji su otišli u ruke Womenwin organizaciji. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.