Špajza 19. prosinca 2021.

Bajkovite blagdanske torte s Instagrama

foto: instagram / elena_gnut_cake
gastro postao gastro.24sata.hr
Pomno osmišljene, vješto dekorirane i vizualno impresivne blagdanske torte s Instagrama prava su (jestiva) umjetnička čarolija...

Kada su u pitanju slastice, Instagram profili prepuni su prekrasnih fotografija slastičarskih majstorija. Talentirani slastičari privlače pozornost impresivnim slasticama, a njihove slatke kreacije postaju prava jestiva umjetnička djela.

S dolaskom blagdana inspiracije i ideja ne nedostaje, a u to smo se uvjerili gledajući profile popularnih slastičara na društvenim mrežama. Budući da slike govore više od tisuću riječi, u nastavku smo izdvojili impresivne torte koje će te sigurno inspirirati u tvojoj sljedećoj slatkoj blagdanskoj avanturi!

 

Zanimat će te i...

Možda vas zanima... Tražiš ideje za ukrašavanje slastica? Pogledaj ovo! Špajza Možda vas zanima... Pronašli smo najljepše dekorirane torte na TikToku... Špajza Možda vas zanima... I vaši božićni kolači mogu ovako izgledati! Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.