Špajza 15. rujna 2021.

Tražiš ideje za ukrašavanje slastica? Pogledaj ovo!

: Ukrašavanje slastica foto: www.instagram.com/meruyert_nursila
gastro postao gastro.24sata.hr
Jesu li ovo najljepše torte Instagrama?

Društvene mreže prepune su inovativnih ideja kada je riječ o gastronomiji. U zanimljivim izvedbama svakako prednjače slastičari, a upravo smo nedavno naišli na jedan profil koji nas je posebno oduševio. Riječ je o profilu meruyert_nursila iza kojeg se krije mlada slastičarka Meru, koja svakodnevno na profilu dijeli recepte i slastičarske tehnike kojima stvara prava jestiva umjetnička djela. Torte proizašle iz njezine slastičarske radionice pomno su osmišljenje, vješto dekorirane i izgledaju jednostavno savršeno. Dobra je vijest da Meru detaljno snima postupak izrade slastica, a kako izgleda cijeli proces, možeš pogledati u nastavku.

Meru je pokrenula i slastičarsku školu, a djelić atmosfere iz ove škole također možeš pogledati na Instagram profilu Merul School. Ne iznenađuje i pozamašan broj Instagram pratitelja koji svakodnevno uživaju u impresivnim tortama i kolačima. 

Ako nam ne vjeruješ na riječ, u nastavku se uvjeri u ovo što govorimo; izdvojili smo nekoliko impresivnih slastica koje će te inspirirati za tvoju sljedeću slastičarsku avanturu. 

w

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merul School (@merulschool)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merul School (@merulschool)

 

Inspiraciju pronađi i na ovim adresama:

 

Možda vas zanima... Jestivo cvijeće kao inspiracija za bajkovite slastice Špajza Možda vas zanima... Genijalne slastice inspirirane popularnim emotikonima Špajza game Možda vas zanima... Napravite slastice inspirirane Igrom prijestolja None Možda vas zanima... Jesu li ovo najbajkovitije torte Instagrama? Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.