Špajza 21. siječnja 2022.

Posao iz snova: Palačinkarnica traži degustatora palačinki

; Najslađi oglas za posao foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Zagrebačka palačinkarnica objavila je možda najprimamljiviju ponudu za posao za koju smo čuli

Što ti pada na pamet kada spomenemo posao iz snova? Za neke je to možda glazbenik, za neke znanstvenik, a za druge primjerice influencer. Sve to zvuči odlično, ali ipak nagradu za posao godine odnosi ova jedinstvena prilika zagrebačke palačinkarnice. 

Naime, palačinkarnica Choco cafe objavila je oglas za posao koji bi se svidio svakom sladokuscu. Opis posla, kako stoji u Facebook objavi, je testiranje normativa i sastojaka, degustacija novih vrsta palačinki te ispunjavanje upitnika o svakom testiranom proizvodu. Zvuči kao pravi raj za ljubitelje palačinki!

Idealni kandidat trebao bi biti veliki gurman, zaljubljenik u dobru hranu, osoba profinjenog nepca koja obožava palačinke u svim kombinacijama, a važno je i da je osoba odličnog zdravlja jer kako kažu, "ne bi valjalo da bude alergična na neke od sastojaka koji se mogu pronaći u kuhinji". 

Ako se pronalaziš u ovom opisu prijavi se što prije, sigurni smo kako će prijava biti mnogo! 

Do tada isprobaj ove odlične recepte za palačinke:

američke palačinke Možda vas zanima... Ovaj recept za američke palačinke nas je oduševio! Recepti Možda vas zanima... Brzinske palačinke od zobenih pahuljica i banane Recepti palačinke Možda vas zanima... Oduševi goste palačinkama s makom i vanilijom Recepti Možda vas zanima... Palačinke s kikiriki maslacem - za slađi dan Recepti Možda vas zanima... Napravi neodoljive palačinke po receptu Paula Hollywooda Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.