Špajza Adventski kalendar 05. prosinca 2019.

Predstavljamo ti missGASTRO adventski kalendar

gastro postao gastro.24sata.hr
Ove smo godine za tebe pripremili „izvrnuti“ missGASTRO adventski kalendar. Kroz prosinac ćemo vas voditi u svijet čarobnih darova domaće izrade i sitnica malih hrvatskih proizvođača kojima možete razveseliti svoje najmlađe. Naravno, za vas spremamo i poneko zanimljivo darivanje.

Blagdansko darivanje topla je i značajna gesta, ali može izazvati stres – posebice ako nemaš ideju ili se bojiš da će ti pokloni isprazniti novčanik. Zato prati naš portal, redovito pregledavaj missGASTRO adventski kalendar i pronađi inspiraciju u divnim receptima, idejama naših Gastrolovaca i kreativnim poklončićima koje izrađuju hrvatski proizvođači.

Sve što ti pripremamo za užurbani prosinac lako je izvedivo u kućnoj radinosti i nećeš morati u potragu za sastojcima i potrepštinama. Uz to, pokloni koje ti predlažemo personalizirani su, osobni i zaista nose duh blagdana.

 

Možda vas zanima... Zasladi Božić sa sedam veličanstvenih... macaronsa Špajza

 

Pred sam ćemo Božić pokloniti i tri paketa za najkreativnije čitatelje i pratitelje pa povremeno baci oko na naš Instagram profil.

Sretne blagdane i uspješnu pripremu kolača želi ti tim portala missGASTRO!

 

Možda vas zanima... Najbliže za blagdane iznenadi domaćim ekstraktom vanilije Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.