Špajza 30. svibnja 2019.

Proglašeni pobjednici natječaja "Vino moga zavičaja"

foto: Lidl

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Feravino Cabernet Sauvignon, Rosé Vina Belje i Čobankovićev Pinot sivi možete pronaći ekskluzivno na Lidlovim policama od 3. lipnja

Trgovački lanac Lidl Hrvatska i tvrtka Vinart objavili su pobjednike natječaja Vino moga zavičaja, kojem je cilj podržati domaće vinare i pružiti im priliku da svoja vina plasiraju na police Lidlovih trgovina.

Natječaj je izazvao veliki interes domaćih vinara, pa se tako prijavilo 40 vinarija s više od 120 vina. Šesteročlani stručni žiri je nakon trodnevnog kušanja na slijepo odabrao vina najboljeg omjera kvalitete i cijene.

 | Author: Lidl foto: Lidl

U kategorijama crno, bijelo i rosé redom su pobijedili:
Cabernet Sauvignon 2018. Vinarije Feravino, Pinot sivi 2017. Vinarije Čobanković P.O. Ivan te Rosé 2018. Vina Belje.

Ova vina naći će se na policama svih 97 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj od 3. lipnja, po izuzetno pristupačnim cijenama.

Na svečanom proglašenju pobjednika natječaja „Vino moga zavičaja“ u vinskom baru Bornstein, predstavnici Lidla Hrvatska i tvrtke Vinart obratili su se okupljenima i uručili nagradne statue predstavnicima pobjedničkih vinarija – članu Uprave Luki Vrgi iz Vinarije Feravino, Hrvoju Čobankoviću, enologu Vinarije Čobanković te Suzani Zovko, glavnoj enologinji Vina Belje.

 | Author: Lidl foto: Lidl

Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska, ovom je prilikom izjavila: „Riječ je o jedinstvenom projektu u Hrvatskoj čiji je cilj afirmacija kvalitetnih domaćih vina i isticanja onih s najboljim omjerom cijene i kvalitete, onih vina koja će na koncu prodavati na policama svih Lidlovih trgovina u Hrvatskoj. Ovaj projekt je nastavak Lidlove snažne podrške domaćim dobavljačima te poticanju konkurentnosti domaćih proizvođača, čiji će proizvodi na ovaj način lakše naći put do hrvatskih kupaca.“

 | Author: Lidl foto: Lidl

Pobjednička vina mogu se naći ekskluzivno u Lidlovim trgovinama već od 3. lipnja i to po idućim cijenama:

Cabernet Sauvignon 2018. – 27,99 kuna, Pinot sivi 2017. – 37,99 kuna te Rosé 2018. – 29,99 kuna.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.