Špajza 28. travnja 2021.

Pronašli smo pribore za jelo koji odgovaraju sezoni

H&M home, pribor za jelo
foto: H&M home
gastro postao gastro.24sata.hr
Imamo popis efektnih pribora za jelo koje možeš naručiti ili kupiti u obližnjem trgovačkom centru...

U popularne dućane za uređenje interijera uvijek rado zavirimo u potrazi za raznim detaljima i sitnicama za dom. U kolekcijama za dom popularnih high street brendova ovog proljeća možemo pronaći baš sve što nam treba za kuhinju, a pažnju nam je posebno privukla ponuda kuhinjskog pribora i posuđa.

Raskošan pribor za jelo

S vremena na vrijeme pojave se kolekcije pribora za jelo koje nas jednostavno oduševe, a posljednji u nizu trendova je zlatni pribor za jelo koji je uistinu među najljepšim trendovima koje smo vidjeli! Glavna zvijezda blagovaonskog stola ovog proljeća nije tekstil, već pribor za jelo koji je vrlo upečatljiv zahvaljujući ukrasima i zlatnim detaljima.

Vodimo se mišlju da jela pripremljena s puno ljubavi zahtijevaju i posebne, pažljivo odabrane dekoracije i pribor za jelo za potpuni gastronomski užitak!

Prekrasne zlatne žlice, vilice i noževi predstavljaju najnoviji trend za dekoriranje stola, a njihov dizajn jedinstveni je spoj funkcionalnosti i estetike. Osim što je moderan i pristaje svakom stolu, zlatni pribor za jelo dostupan je u većini popularnih trgovina, a u nastavku smo izdvojili najljepše primjere. 

Gdje kupiti? 

U Zari home smo pronašli pribor za jelo zlatne boje izrađen od nehrđajućeg čelika s graviranim uzorkom, a cijena je 49 kuna za jednu žlicu, vilicu ili nož. 

Zara Home | Author: Zara Home foto: Zara Home

Zlatni pribor za jelo dostupan je i u H&M home trgovini, a cijena za trodijelni set je 79 kuna. 

H&M home | Author: H&M home foto: H&M home Ikea također u svojoj ponudi ima zlatni pribor za jelo, a cijena za 24 komada je 449 kuna. 

IKEA | Author: IKEA foto: IKEA

Inspiracija s Instagrama

Trend zlatnog pribora za jelo ubrzo je postao popularan i među korisnicima Instagrama. Izdvojili smo nekoliko najljepših dekoracija stola sa zlatnim priborom koje ti mogu poslužiti kao inspiracija za tvoj blagovaonski stol...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jubilee (@jubileeparty)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gosia joanna (@gxsia)

 

 

Možda vas zanima... Gdje svoj kuhinjski pribor kupuju najbolji kuhari? Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.