Špajza 15. studenoga 2021.

Samo jedan griz - blog za one koji vole slatko

Darko Debić, autor bloga Samo jedan griz foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Darko Debić, autor bloga Samo jedan griz, finalist je Gastro zvijezde u kategoriji posvećenoj slasticama

"Prijatelji su me često pitali za recept kolača/jela koje bi probali kod mene ili za ideju što pripremati i nagovarali me da počnem bilježiti to što inače radim. Spontano je nastao blog kojim pokušavam čitateljima približiti jela koja me oduševljavaju, podijeliti pokoji savjet i zainteresirati ih da se i sami okušaju u njihovoj pripremi", rekao nam je Darko Debić, autor bloga Samo jedan griz

No, nisu se samo prijatelji zainteresirali za Darkova jela, već i prava mala vojska foodieja na društvenim mrežama, njih gotovo 15.000. Njegovi pristupačni, detaljni i dobro promišljeni recepti doveli su ga i do finala Gastro zvijezde - drugu godinu zaredom.

 | Author: Blog "Samo jedan griz"

Darko je dva desetljeća radio u kuhinji jednog prestižnog zagrebačkog restorana, a sada profesionalno iskustvo pretače u zanimljiv, edukativan, ali razumljiv sadržaj. "Jako me veseli kad pratiteljice i pratitelji isprobavaju moje recepte i komentiraju, zato sam i na Instagramu. Često se dogodi da već par sati nakon objave recepta stižu fotke jela koje su pripremili čitatelji", rekao nam je. Dodao je i kako čitatelji obožavaju slastice, baš kao i njegovi ukućani.

On pak, sebi za gušt, radi mediteranske i azijske specijalitete, ne preza od kulinarskih eksperimenata, a inspiraciju nerijetko pronalazi i kod kolega blogera i food Influencera. " Kad sam krenuo blogati, iznenadio sam se šarenilom tema koje blogeri pokrivaju i njihovim pozitivnim stavom i entuzijazmom. Super je biti dio tog svijeta, uvijek se vidi nešto novo i na taj način jedni druge inspiriramo", kazao je. 

Ako ti se sviđaju Darkovi recepti za buhtle, rolade, slatke kruhove, pite i sočne biskvite, daj mu svoj glas na web stranici Gastro zvijezde. Možda ga baš tvoj glas dijeli od superfinala! 

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde, a sve novosti o natječaju prati na našem Facebook i Instagram profilu. 

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.  

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.