Špajza 31. ožujka 2018.

Slatka suradnja O'š kolač i TAMAN čokolada

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Slastičarnica O'š kolač i TAMAN Artisan Chocolates u Splitu su predstavili limitiranu seriju pralina koje će se još danas moći kušati i kupiti isključivo u slastičarnici O'š kolač.

Iza brendova O'š kolač i TAMAN Artisan Chocolates stoji dvoje izuzetnih i jedinstvenih kreativaca: Tea Mamut, prva hrvatska slastičarka s diplomom prestižne kulinarske akademije u New Yorku te Stiv Kahlina, hrvatski čokolatijer s diplomom belgijske akademije čokolade, čije su čokolade osvojile prestižne međunarodne nagrade. 

 | Author: Promo foto: Promo

Nakon svojevrsnog slastičarskog jam sessiona, tijekom kojeg su eksperimentirali s dekonstrukcijom vlastitih recepata kako bi ih zajedno mogli reinterpretirati u novim oblicima i formama, Tea i Stiv predstavili su limitiranu seriju pralina inspiriranih ponudom slastičarnice O'š kolač. Ekskluzivni paketići s 9 pralina mogu se još danas kupiti upravo u Teinoj slastičarnici sa splitskom adresom.

 

 | Author: Promo foto: Promo

„Do suradnje je došlo jer smo oboje bili oduševljeni radom ovog drugog te smo se prije svega htjeli malo družiti, razmijeniti ideje, iskustva te vidjeti što će se desiti ako uđemo zajedno u kuhinju“, izjavila je Tea Mamut. Stiv Kahlina dodao je kako ih povezuje „sličan pristup radu te fokus na slaganje kompleksnih okus kojima žele postići ravnotežu“. Požurite u O'š kolač po svoju bombonijeru i procijenite sami jesu li uspjeli!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.