Špajza 31. kolovoza 2017.

Slatka web kuharica blogerice Jannette Razum

foto: Jannette Razum
gastro postao gastro.24sata.hr
Naša je blogerica Janette Razum osmislila divnu kuharicu s laganim ljetnim desertima. Zavirite s nama i otkrijte što se nalazi u zbirci recepata Lagani ljetni deserti.

Osim što je uspješna food blogerica koja stoji iza bloga Slatki svijet i sjajna kolumnistica na našem portalu, Jannette je za svoje pratitelje pripremila slatku web kuharicu sa svojim najslasnijim ljetnim receptima.

 

 | Author: Jannette Razum foto: Jannette Razum

 

Kuharicu možete preuzeti na blogu Slatki svijet, a u njoj ćete, između ostalog, pronaći recepte za bombastičnu mileram čokoladnu tortu sa šumskim voćem, pravi domaći sladoled od vanilije i čak dva recepta za omiljeni cheesecake. Osim slastica, tu su i recepti za savršenu ljetnu limunadu i sorbet od lubenice. 

 

 | Author: Jannette Razum foto: Jannette Razum

 

U kuharici se nalaze i recepti koje je Jannette s nama podijelila u sklopu svoje kolumne.
 

Možda vas zanima... Parfe torta s malinama i bijelom čokoladom Kolumne Možda vas zanima... Osvježavajući pijani cheesecake s limetom Recepti Možda vas zanima... Čudesan crumble s borovnicama i sladoledom Kolumne

 

Ne preostaje vam drugo već posjetiti blog, Facebook stranicu i Instagram profil svestrane Jannette te se zajedno s nama baciti na planiranje novog slatkog projekta.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.